úterý 30. prosince 2014

Levné, ale kvalitní konturovací tužky

Ahoj, dnes jsem si pro Vás připravila recenzi, na dvě konturovací tužky na rty. Jedna je od značky Essence a druhá od UMA cosmetics. Jsou to mé první konturovací tužky, ale vím, jak mají fungovat a proto si myslím, že má recenze bude objektivní a ne zkreslená.



























Jako první Vám řeknu něco o konturce od Essence, kterou jsem tedy zatím moc netestovala, ale co vím i od známých, konturky od essence jsou opravdu dobré.

Název: Essence lipliner
Odstín: 14 femme fatale
Cena: 29,90,-
Můj názor: Sháněla jsem nějakou konturku k mé červené rtěnce z Primarku (viz článek ZDE) a sehnala jsem tuto za pouhých 30 korun a z doslechu mám, že tyto konturky jsou dobré a já s tím musím souhlasit. Tužka není automatická, ale na ořezávání, ale to není problém, jelikož se s ní pracuje skvěle, je měkká a krásně pigmentovaná. Můžete s ní klidně vyplnit celé rty, místo rtěnky, ale potom jsou trochu vysušené, proto doporučuji použít opravdu rtěnku a tužkou jen ohraničit.
Ta má červená rtěnka se po nějaké době začala ze rtů trochu roztékat a tato konturka tomu opravdu umí zabránit. Ale když někam jdete je vhodné si jí vzít sebou a občas trochu poupravit, jelikož je to výrazná barva a každý malý detail je hned znát. Její výdrž nedokážu posoudit, je to individuální, pokud nebudete jíst, pít a ani si neolíznete rty, vydrží opravdu hodně dlouho, ale kdo by nic z toho nedělal :D Jak už jsem řekla, během nošení jí musíte trochu upravovat, ale jinak je opravdu bezproblémová. Já jí určitě doporučuji, za tu cenu nejspíš nenajdete lepší.





  

A druhá konturka je od značky UMA cosmetics. S touto značkou nemám vůbec žádné zkušenosti a toto je můj první produkt od ni.


Název: Automatic lipliner uma cosmetics
Odstín: Showgirl (nejsem si jistá, zda je to odstín, ale nic jiného jsem nenašla, toto bylo napsáno u čárového kódu)
Cena: Výprodej 20,-
Můj názor: Tato tužka je už automatická, což znamená, že ji vytáčíte. Je o něco tvrdší než ta od essence, ale to mi nedělá nějaký problém. Původně jsem si myslela, že ji budu používat na konturování ke rtěnce od NYC, ale je o dost světlejší. Ale tato konturka se dá krásně využít na vyplnění rtů, já mám od přírody rty hodně světlé a proto je na mě tato konturka docela výrazná, ale rty krásně rozjasní.
Trochu rty nejprve vysuší, ale poté se do nich jakože vpije, takže můžete použít balzám, aniž by konturka slezla dolů. Výdrž má docela dlouhou, no ale tedy pořád stejně sytá barva vydrží tak 2 hodiny a pak se začne pomalu ztrácet, ale samozřejmě na tom má i svůj podíl to, jak hodně pijete a jíte. I tuto konturku doporučuji.































Já doufám, že se vám tento článek líbil a byl pro Vás přínosný.
Dejte mi v komentářích vědět, zda konturky používáte a jaké :)

!!!!!!!!  Všem děkuji za opravdu velkou účast v Giveaway, proto neváhejte a zúčastněte se i další - ZDE !!!!!!!

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

13 komentářů:

  1. ahoj :) Pozývam ťa na moju novoročnú giveaway :) http://korytna.blogspot.sk/2014/12/novorocna-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obě konturovací tužky vypadají moc dobře :) Já jsem také slyšela hodně chvály na ty od Essence :) Asi si nějakou pořídím. Ten odstín Femme Fatele vypadá luxusně!

    OdpovědětVymazat
  3. Budu se muset po těhle konturkách mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  4. Barvou se mi trochu víc líbí ta první, ale jinak nemám zkušenost jak s těmito tak s žádnými konturovacími tužkami. Do GIWEAWAY se určitě zapojíme :)
    http://style-et-vie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. obě vypadají moc hezky, hlavně ty ceny jsou super! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. už veľakrát som pozerala na túto kontúrku od essence a nevedela sa rozhodnúť či kúpiť alebo nie ale po tejto recenzii sa už konečne k tomu asi odhodlám a za tú cenu nie je čo stratiť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám rada kontúrky od Essence ,za pár korún a sú naozaj kvalitné :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda, že se mnou souhlasíte a že i některé z vás motivuji ke koupi. Děkuji!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám s konturkami a tužkami od essence obecně jeden dost zásadní problém. S pigmentací a měkkostí musím je souhlasit, sama jsem z nich byla nadšená. Probuzení se dostavilo při prvním ořezávání, kdy se ukázalo, že tužka je rozlámaná a tedy už na vyhození. Bohužel se mi to nestalo jednou, ale asi čtyřikrát. Nevím, čím to je, a možná jsem jenom měla smůlu, ale tužku od essence už nechci ani vidět.
    http://elliesdailyideas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Pekný článok a takisto aj recenzia...z tvojej recnzie by som si išla kúpiť tú konturku od essence hneď ale keďže ja moc rúže nepoužívam pretože sa mi nehodia (:() takže by mi bola na nič. :)

    Pozývam ťa na moju giveaway :)
    http://lifewithnicol.blogspot.sk/2014/12/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. Mmm, uz dlouho nejakou konturku shanim, sice bych radsi jeste tmavsi, ale dekuju za tip! ((:

    OdpovědětVymazat
  12. Já ti napíšu, jaké konturky mám já:
    Regina R matic - růžová - vysunovací, s ořezávátkem
    Astor Rouge couture - tmavě červená vysunovací
    Miss sporty - tmavě hnědá
    Nevyzkoušela jsi někdy některou z nich?

    OdpovědětVymazat