sobota 21. února 2015

Řasenka z Bornprettystore?

Ahoj, určitě si ještě vzpomínáte na minulý článek o rtěnce a řasence z eshopu bornprettystore - zde. A v tomto článku bych vám chtěla tak nějak zrecenzovat právě tu řasenku.

Jak je u mě zvykem začneme základním popisem produktu.
Název: Professional Curly Thick Mascara Lash Extension Lengthening Waterproof Mascara For Eye Makeup - uf to je dlouhý název :D - najdete ji zde
Cena: $4.16 
Můj názor: Já nerada používám čínskou kosmetiku, raději si připlatím za nějakou značku, která je víceméně odzkoušená. Ale naskytla se mi možnost spolupráce s eshopem BPS, a proto jsem se rozhodla nějakou jejich řasenku vyzkoušet. Volila jsem podle druhu kartáčku, nechtěla jsem umělý, ty mi nevyhovují. A tato řasenka na první pohled docela obstála. A v popise stojí, že je voděodolná a má i řasy prodlužovat. Tak voděodolná doopravdy není, ani jsem nevěřila, že by mohla být. Ve sprše se dá vodou uplně krásně smýt. A co se týče prodlužování, je to takový zlatý střed, není to ani zázrak ani propadák.
 Když bych řekla něco ke kartáčku, tak jak jsem již zmínila není to takový ten plastový a tento tvar mám úplně poprvé. A abych pravdu řekla moc dobře se mi s ním nepracuje, špatně se mi malují řasy od středu k vnitřnímu koutku oka, nevím zda je to tím kartáčkem nebo mou nešikovností, ale nikdy se mi tohle nestalo. Možná jde jen o zvyk, ale to si až tak nemyslím, jelikož se to stále nezlepšuje. No řekněte sami, jak se vám používá tento typ kartáčku.
Co se týče výdrže přijde mi průměrná až nadprůměrná. Na řasách vydrží celý den, jen řasy trochu klesnou nejsou už natočené, ale jen nabarvené, snad mě chápete. Řasenka se ani neobtiskává, jen tedy konečky vrchních řas mi občas udělají trošku flíček pod obočím, ale to mi tak dělá každá řasenka, proto to neberu jako mínus. 
A poslední věc, kterou bych vám chtěla říct je ta, že řasenka má parfemaci, není nijak zásadně nepříjemná, ale klidně by tam nemusela být.
Plus přidávám obrázek řasenky po "celém" dni, cca 9 - 10 hodin na sobě. A jak můžete vidět, řasy docela dost slepuje.

 Já doufám, že se vám tato recenze líbila a že vás třeba namotivuje k nějakému nákupu na BPS, proto zde přikládám 10% slevový poukaz, který jsem právě pro vás dostala. Při objednávce zadáte tento kód  KNH10  sleva se vám strhne.


Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde

Mějte se krásně Katie xx

2 komentáře:

  1. túto riasenku som mala tiež možnosť skúsiť a mám podobný názor. Mne hneď po nanesení začala zlepovať tie riasy a nebola som s ňou celkovo spokojná. Nie je to tvojou nešikovnosťou - je to tou špiralou :)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf, tak děkuji :D chtěla jsem nanést jednu nebo dvě vrstvy, ale to bylo tak jako bych ji vůbec neměla a když jsem přidala řasy takhle slepila. Škoda.

      Vymazat