pátek 16. ledna 2015

Elegantní klávesnice k tabletu



Ahoj, dnes jsem si pro vás připravila krátkou recenzi na klávesnici k tabletu, která je ze stránky poštovné zdarma - zde
Tablet jsem si koupila chvíli po Vánocích a řekla jsem si, že by se mi třeba i klávesnice mohla hodit, například na psaní článků nebo nějaké cestování.

Tuto klávesnici seženete v ceně okolo 500 korun,  když je sleva tak i za 300. Přímo ta má je zde. Klávesnice seženete v několika barvách, tato je určena pro 7 palcové tablety, ale ten můj je 8 palcový a sedí také, ale větší byste tam už nedostali.
Obal je z umělé kůže, ale vypadá celkem kvalitně. Zavřený ho udržíte díky magnetickému zapínání.

Když pouzdro otevřete, můžete si ho i někam postavit a použít stojánek, který je také magnetický.


Váš tablet budou jistě tři držátka, z toho jedno je zvětšovací. Jediná věc, která může někomu trochu vadit je to, že tablet připojujete přes normální USB, ale tablet má Micro USB. U mého tabletu tedy přepojka na USB byla, ale někdo z vás by si ji musel třeba dokoupit.

Klávesnice je anglická, ale v tabletu je v nastavení i nabídka češtiny, ale nadepsané háčky na klávesnici nejsou, ale já se chystám si je fixou na CD dopsat.
Ale celkově se na klávesnici píše moc dobře, právě na ni píšu i tento článek. Ale musím si trochu zvyknout na ta malá písmena.
Tato klávesnice se dá využít i jako kryt. Tablet se nepoškrábe , jelikož mezi klávesnicí a tabletem je stále dost velká mezera a ani se nedotýkají. 
Abych nezapomněla u klávesnice je i stylus, který jsem myslela ,že bude na obrazovku, ale je celý plastový, takže je asi pro lidi, kteří mají velké prsty a netrefí se na písmena na klávesnici.
Celkově jsem opravdu moc spokojená a nevolila bych jinak. Pokud sháníte skvělou a funkční klávesnici k tabletu popřemýšlejte o této.

Máte někdo tablet a klávesnici k němu? Jak jste spokojeni?

!!!!!!!!  Všem děkuji za opravdu velkou účast v Giveaway, proto neváhejte a zúčastněte se i další - ZDE !!!!!!!

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

8 komentářů:

  1. Tablet mám od Vánoc, ale ráda píšu články na noťasu takže klávesnici si asi dokupovat nebudu. :) Každopádně koupila sis moc hezkou. Nemáš náhodou Asus MemoPad 8? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si chtěla koupit klávesnici, ale momentálně mám tablet rozbitý a nemůžu se spojit s opravnou, protože ho mám stále v záruce.. Tak snad jednou :D Ale je moc hezký, ale myslím si, že na ebay by se sehnal úplně ten stejný levněji ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá moc dobře :) Také jsem nějakou dobu přemýšlela o koupi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Naozaj zaujímavá vecička, ale tablety moc nemusím :D Podľa mňa je to zbytočnosť a ostávam verná notebookom :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem nevěděla, že se k tabletu dá koupit i tohle, protože já tablety nějak moc nemusím, i když taky jeden vlastním, tak bych si tohle k němu nekoupila, ale je to roztomilé. :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá fakt výborně! :) Je nádherná :)
    Já zatím tablet ani nemám, nevyužila bych ho ..:) Ale kdybych ho chtěla 100% bych k těmu tu klávesnici chtěla :) SUper..:)

    OdpovědětVymazat
  7. O bože tá je nádherná ♥
    http://sajafrey.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat