neděle 7. září 2014

Recenze: Essence rozjasňovač

Ahoj, vím, že máte rádi recenze a proto dnes přicházím s recenzí na rozjasňovač od Essence.
Nějakou dobu jsem hledala rozjasňovač, který by pro měl byl cenově dostupný a našla jsem ve vyprodejích essence rozbitých a odzkoušených výrobcích tento rozjasňovač a myslím si, že bohatě postačí.



Název: Essence i♥runway highlighter
Cena: 20 Kč (nevím kolik je plná cena)
Můj názor: Toto je můj první rozjasňovač, nikdy mi nepřišel až tak moc potřebný, proto jsem do něho nechtěla moc investovat. Řekla bych, že tento rozjasňovač má odstín více do růžova než do bíla nebo hněda, což mě absolutně vyhovuje.
Jeho aplikátor je štěteček - když dole točíte, rozjasňovač se vytlačuje do štětce, chápete ne? Já tyhle aplikátory moc nemusím, protože nikdy nevím, kolik toho vyjede a hrozně moc toho spotřebujete, jak se to vsákne i do štětce. 

Ale když se přesunu k samotné funkčnosti rozjasňovače, je fajn. Já ho používám do vnitřního koutku oka a na/nad lícní kosti.
Dříve jsem do koutku oka používala jen třpytivé světlé stíny, ale rozjasňovač vám vydrží o dost déle. A co se týče lícních kostí - neurazí, nenadchne. Myslím si, že když ho trochu rozmažete lícní kosti se trochu třpytí, ale výdrž skoro vůbec, to abych si ten rozjasňovač dávala každou půl hodinu. A když si dáte větší vrstvu už ho nerozmažete a zůstane tam čára. Ale třeba se to dá ještě nějak vychytat - určitě budu zkoušet dál. Ale abych nebyla zlá, hrůza to není - zkusit ho můžete.



+ barva
+ do očních koutků super
+ cena
- výdrž
- aplikátor
- viditelnost




Tak to by bylo ode mě vše, máte tento rozjasňovač někdo? Souhlasíte se mnou?
Děkuji, že můj blog čtete a přidáváte se mezi pravidelné čtenáře, moc mě to těší.
Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

2 komentáře:

  1. Rozjasňovač zatím nemám, mám to stejně jako ty nepřipadá mi nějak moc potřebný, ale v poslední době jsem o něm už párkrát přemýšlela..:)
    Super recenze!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím nemam :) podivam se po nem :) skvela recenze :) na mem blogu novy clanek takove New in za zari:) styleyourlife-my.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat