neděle 11. března 2018

Recenze: Maybelline Total Temptation řasenka

Ahoj! 
Vítám Vás po dlouhé době u nové recenze, v blízké době čekejte velké množství recenzí.. Tak jdeme na to.



V dnešním článku Vám představím řasenku, která je celkem čerstvou novinkou. Jedná se o řasenku od značky Maybelline New York - Total Temptation, která je určena přenostně pro zvětšení objemu řas.

Začněme zlehka a to obalem.
Obal řasenky vypadá jednoduše, ale zároveň opravdu elegantně. Světle růžová barva působí něžně a žensky. Nicméně co mi moc nevyhovuje je šířka obalu řasenky, protože mi celkem vykluzuje z ruky.




Teď se přesuneme ke kartáčku, který je velmi hustý, ale naštěstí není příliš široký. Tudíž u něj není problém s tím, že by se barva řasenky obtiskávala na oční víčka. Kartáček není ani ohebný, což je možná trochu škoda, protože vzhledem k jeho rovnému tvaru se špatně tvaruje k řasám, ale i tak je to trochu o zvyku a tréninku. 


Teď se budeme věnovat samotné "funkčnosti" řasenky.
Řasenka je obohacena o kokosový olej, díky kterému i nádherně voní, což musím opravdu upřednostnit, protože moc nemusím klasický "řasenkový" zápach.
Kokosový olej by měl řasy zjemnit a zároveň i trochu vyživit, což bohužel nedokážu moc posoudit, protože nemám problémy s nějakým poškozováním řas.

Při prvním nanášení řasenky, mi přišla barva dost tekutá a mokrá a řasy se mi slepily a to jsem si řekla, že to opravdu ne!, takovou řasenku nechci používat. Ale když jsem jí dala šanci ještě po pár dnech, jako by trochu vyschla a úplně změnila svoji konzistenci.
Když jsem ji nanášela, tak řasy příjemně oddělila a po několika nánosech i trochu zvětšila objem a řasy natočila, ale to spíše hodně záleží i na typu vašich řas. Já mám řasy pevné a tvrdé, tudíž mi je ani tolik nenatočí a objem nezvětší, nicméně u jemnějších a více ohyblivějších řasách to může vypadat úplně jinak.

Já jsem s řasenkou spokojená, celý den vydrží na řasách i když teda trochu zplihnou, ale to je tak asi vždycky, minimálně tedy u mě je to pokaždé. Řasenka je na řasách příjemná, neláme je a hezky se odličuje. 

Řasenku seženete za necelých 200,-

Tak ještě takové malé srhnutí

+ vzhled obalu
+ velikost kartáčku
+ pigmentace
+ výdrž
+ objem řas

- velikost/tvar obalu
- dobrá konzistence až po pár dnech

Děkuji za Váš čas, který jste věnovali přečtení tohoto článku. Budu ráda, když mi dáte vědět, zda tuto řasenku používáte a jaké s ní máte zkušenosti, případně jaké produkty od Maybelline máte rádi.

Krásný den, Katie

5 komentářů:

  1. Tahle řasenka je všude, ale já mám poslední dobou špatné zkušenosti s celým Maybellinem, a tak mám trochu strach, respektive nemám chuť jí zkoušet.. Ta konzistence je zvláštní, třeba to byl jen kazový model :D

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je všude, proto jsem ji musela vyzkoušet taky :D já jsem s Maybelline celkem spokojená, ale zas takový boom tahle řasenka není, i když spokojená s ní celkem jsem. Tu konzistenci taky nechápu :D třeba je to jen můj pocit, protože fakt nemám ráda mokré řasenka.

      Vymazat
  2. Už jsem na řasenku jednu recenzi četla a musím říct, že mě nezaujala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Díky tvé recenzi jí asi zkusím, už delší dobu po ní totiž pokukuju:-)

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat