pátek 23. března 2018

Recenze: Maybelline Master contour

Ahoj,
zdravím Vás u další recenze.

Dnes se budeme věnovat produktu, který byl před nějakou dobou opravdu velký boom. Tak se pojďme podívat, zda to bylo oprávněně.
Jedná se o konturovací tyčinku od značky Mayelline. Čím je ale výjimečná? Je to tím, že v jedné tyčince najdete, jak světlou tak tmavou konturovací barvu.
Tyčinku seženete ve dvou odstínech, ve světlém a tmavším, kdy se hlavně rozhodujete podle světlejší konturovací barvy, aby byla trochu světlejší než vaše pleť.


Barvy jsou celkem světlé a takové máslovitější trochu mastnější konzistence.
Nanáší se až na makeup a potom je na vás, čím kontury upravíte, aby vypadaly přirozeně.


Ale jsme u toho, ať se snažím upravovat štětcem, houbičkou či prsty, nikdy to nevypadá dobře, absolutně se mi to na mé pleti nelíbí. Možná je to tím, že mám mastnější a pórovitější pleť a bohužel ne hebkou, na té by to určitě vypadalo lépe.

Tím pádem ode mě tento produkt získává palec dolů, nanáší se sice dobře, ale další práce s ním je pro mě mnohem náročnější, než když použiju klasický bronzer, či tmavý pudr. S bronzerem se mi pracuje lépe, lépe se mi zapracuje a sjednotí s klasickým pudrem a nevypadá to, jako bych měla po obličeji tmavé fleky.

Je opravdu možné, že s tímto produktem neumím pracovat, ale už jen to, jak zalézá do pórů a jak je mastný se mi nelíbí, takže bohužel..

Bohužel ani nemůžu hodnotit výdrž, protože jsem si to pokaždé odlíčila a šla se nalíčit znovu.



Děkuji za přečtení tohoto článku, budu moc ráda, když mi řeknete vaše zkušenosti s tímto produktem.

Katie



8 komentářů:

  1. S konturovací tyčinkou mám také zkušenosti, ale já tedy dobré. Mě vyhovuje, ale pouze tmavá část :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já s tebou rozhodně souhlasím, použila jsem ji tak dvakrát a jinak mi leží v šuplíku. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama. Čekala jsem bohužel víc, ale co se dá dělat. Raději zůstanu u klasického pudrového bronzeru.

      Vymazat
  3. Ja som po nej dlho pokukovala, ale nakonice som si ju nekúpila, pretože som sa bála, že za tú cenu to nebude stáť za to :(
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi hodně záleží, jaký má člověk typ pleti. Pokud máš pleť hebkou a nemastí se ti, mohla by ti vyhovovat. Ale pokud máš pleť aspoň trošku problematickou, tak už bych se trochu bála..

      Vymazat
  4. Já osobně mnohem raději používám pudrové produkty. Tahle tyčinka mi na pleti vytvářela opravdu divně vypadající šmouhy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, pod tento komentář se můžu podepsat - plně souhlasím

      Vymazat