pondělí 26. prosince 2016

Miracle gel od Sally Hansen

Krásný den, v dnešním článku bych vám ráda představila laky na nehty s gelovým efektem, aniž byste použili UV lampu, od značky Sally Hansen.

Značka Sally Hansen je známa svými gelovými laky, na které ale potřebujete i UV lampu, nyní ale prodává i laky, na které lampu nepotřebujete. Zatím nemají až tak velký výběr odstínů, ale doufám, že nějaké časem přidají. 
Co je ale docela velké minus, že jeden lak stojí okolo 249 - 299 Kč, můžete si ale rovnou zakoupit sadu gelového laku s to coatem (který je nutný!). Cena sady je také okolo 299,-

Já jsem si pořídila tyto tři odstíny + ke každému top coat (do zásoby, haha) 
Odstín 244 - Mauve - olous
Odstín 444 - Off with her Red!
Odstín 220 - Pink Tank 
Top Coat - 101

Top coat je v černé lahvičce, jelikož reaguje na světlo, tak aby nezaschl. 

Dlouho jsem přemýšlela, zda si nějaký z laků pořídit, ale nakonec jsem se rozhodla, že to risknu, jelikož mi žádný lak nevydrží bez loupání snad ani den vkuse a tyto laky slibují výdrž 14 dní, což jsem věděla, že mě rozhodně nevydrží, ale chtěla jsem, aby držel alespoň 5 dní. 

Odstín 244
Tento odstín je taková jemná starorůžová barva, lehce do nude. Na nehtech vypadá naprosto nádherně a elegantně

Odstín 444
Tento odstín je taková ta klasická červená barva. Není to ale bohužel rudá barva, což je trochu škoda. Tento odstín se hodně podobá odstínu rtěnky, kterou jsem vám recenzovala ZDE.

Odstín 220
A tento odstín je takový ten klasicky růžový, nemám nic, co bych k němu dodala. Je to krásná výrazná barva.


Je nutné použít dvě vrstvy laku, aby byl krásně výrazný a hladký jak má být. Po zaschnutí barevného laku musíte použít top coat, který udělá nehet krásně lesklým a pevným. 
Přijde mi, že po nanesení tohoto laku a top coatu jsou nehty opravdu hladké a nejsou vidět žádné nerovnosti.

A teď už konečně něco k výdrži, na kterou určitě čekáte celý článek.
Nejdříve vám řeknu něco o mých nehtech. Každý lak se mi začne loupat snad ještě v ten den, kdy je nalakuji, případně druhý den.
Ale u Sally Hansen je to jiné! 2 týdny tedy nevydrží, ale 5-6 dní bez jediného odloupnutí ano, což je pro mě VÝHRA. 
Tyto laky jsem nedostala zadarmo, všechny jsem si koupila, takže recenze je opravdu podle mě a říkám to, co platí na mé nehty. To neznamená, že vám budou také držet 5-6, můžou méně a nebo dokonce déle. 

Pokud se vám nechce číst celý článek, udělám malé shrnutí:
+ výrazná barva
+ lesklý nehet
+ pevnost nehtu
+ výdrž 5-6 dní

- cena

Pokud by vás zajímalo cokoli dalšího, klidně se ptejte, budu ráda.
Děkuji za přečtení článku a za každé sdílení a nové čtenáře.
Mějte se krásně.. Katie xx

6 komentářů:

  1. Ahoj, také mám problém s rychlým odlupováním, většinou lak měním po dvou dnech, popřemýšlím nad tímhle, taky bych brala aby mi lak vydržel déle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě doporučuji ho vyzkoušet. Já jich zkusila hodně a tenhle pro mě je zatím nejlepší. Sice je cena vyšší, ale pokud chci mít pěkně nalakované nehty, vyplatí se to :)

      Vymazat
  2. Laky jsem ještě nezkoušela. Odtéto značky mám krém na nehtové kůžičky a jsem s ním spokojená. Nicméně cena laků mě hodně odrazuje. Hlavně proto, že na mých nehtech vydrží i levnější laky 5-6 dní... Ale kolikrát si lak ani tak dlouho nenechám, protože mě barva začne brzy nudit a potřebuji změnu.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu vydrž ti neskutečně závidím :o ano cena je bohužel vyšší :/
      Mě sice barva také brzy nudí, ale občas jsem líná si nehty odlakovat a znovu nalakovat, proto jeem vděčná za to, že mi to stači delat jednou tydne a to o vikend :)

      Vymazat
  3. Mám doma dva, ale ich výdrž je dosť slabá na to, že to propagujú ako náhradu za gélové nechty. Vydržia ako každý iný klasický lak. Teda aspoň mne.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Sally Hansen laky mám veľmi rada! :) Síce tieto gelové som ešte neskúšala, no verím že čoskoro im dám šancu :)

    OdpovědětVymazat