čtvrtek 19. listopadu 2015

Jedna z nejlepších řasenek - Astor seduction CODES No2

Vítám Vás u nového článku, který se bude týkat jedné z mých nejoblíbenějších řasenek. Tato řasenka je od značky Astor (seduction codes no2), tato řasenka má tři různé druhy a jejich největší rozdíl je ve tvaru kartáčku.





Když jsem si tuto řasenku vybírala, asi se mi nejvíce líbila tato, nevím to jistě, protože už jí mám docela dlouho, jen jsem se nějak nedostala k napsání článku, ale alespoň jsem ji opravdu důkladně ozkoušela.
Začala bych asi obalem, na první pohled možná trochu zaujme, ale jinak mi přijde až moc obyčejný, není ani nijak zvláštně tvarovaný nebo tak. Kdybych si vybírala řasenku pouze podle obalu, tuto bych si nevybrala.

Co se ale týče kartáčku, tak ten je jednoznačně jeden z nejlepších, který jsem kdy měla. Není umělohmotný, jako u většiny řasenek, které opravdu nemůžu vystát. Jak můžete vidět, je lehce zahnutý, což při používání velice pomáhá, jelikož krásně pojme všechny řasy najednou.
Barva řasenky je krásně sytě černá a řasy nabarví již při prvním tahu a nejen, že je takto zvýrazní, ještě je i přirozeně natočí. Řasenka se dá i dobře vrstvit, ale je potřeba to nepřehánět, jelikož každá vrstva sama o sobě je dost silná, tak pozor, aby vaše řasy nevypadaly jako pavoučí nožičky.
Řasenka se nanáší velmi dobře, nedrolí se a ani nedělá cucky.
Vydrží krásně celý den, no, i když vaše řasy nevypadají úplně totožně, jako po nanešení, ale stále jsou krásně výrazné. Ani po celém dni se řasenka nedrolí a neroztéká se.
Odlíčit se dá každým odličovačem nebo micelární vodou, no i obyčejnou vodou ji smyjete - ale musíte trochu drhnout, haha.
Opravdu tuto řasenku můžu doporučit, neměla jsem s ní žádný problém.
A víte, že už ani nevím, co by vás ještě mohlo zajímat ohledně řasenky?
Pokud byste k ní měli nějaký dotaz, neváhejte se zeptat.

Jaká je vaše oblíbená řasenka?

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katienajmannova@gmail.com odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Přidávejte si mě na snapchatu - Catherineee97

Mějte se krásně Katie x

3 komentáře:

  1. tuhle znám ale ještě jsem jí nezkoušela, od astoru moc řasenky nemusím, mám radši od maybelline :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Mně zase tahle řasenka nesedla vůbec. Kdy jsem ji otevřela, byla hrozně mokrá a řasy mi po ní slehly a slepovaly se. Tak jsem ji nějakou dobu nepoužívala aby trošku vyschla a pak se jakžtakž dala používat, ale krásné řasy mi neudělala nikdy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně osobně tahle řasenka taky nesedla, nejraději se řídím recenzemi na http://trendy-moda.cz

    OdpovědětVymazat