pátek 24. dubna 2015

Yourtea (detox tea) + tipy na snídaně

Ahoj, v tomto článku bych vám ráda prozradila něco málo o mé zkušenosti s čajem od yourtea a to tiny tea.



Já měla možnost vyzkoušet 14ti denní verzi, ve které je 42 čajů, což vychází na 3 čaje denně.
O tomto čaji je známé, že je to takový startér do hubnutí a vlastně už i po těch 14 dnech se zdravou životosprávou by měly být znát výsledky, alespoň tedy podle blogerek ze světa.
Začala bych asi u chuti. Mně chutnal, přišel mi podobný jako zelený a bylinkový, něco mezi tím. Tudíž s pitím jsem neměla problém.
Pila jsem ho ráno k snídani, po škole a večer před spaním.
Za celou dobu pití, jsem neměla jakékoli problémy se žaludkem nebo něco podobného. Tudíž to tělo opravdu zbavil přebytečných a nezdravých látek.

Ale bohužel ani po těch 14ti dnech se neobjevil žádný výsledek v hubnutí, ale alespoň mě pití tohoto čaje nastartovalo do trochu zdravé stravy.

Ale aby ze mě vyšel nějaký kloudný názor: Na pročištění těla ano, na hubnutí spíše ne.
Pokud máte přebytek peněz, klidně do tohoto čaje investujte, ale pokud opravdu váháte, myslím si, že za tu cenu se nevyplatí. 
Zkuste pít zelený čaj po dobu 14ti dní, 3x denně a budete pročištěni také. Můžete zkusit i nějaké čaje z lékáren, které rozhodně vyjdou levněji, jelikož za tento 14ti denní dáte něco okolo 800,- což je opravdu přemrštěná částka.

A jak jsem již psala, nastartovalo mě to do zdravější stravy, proto vám sem hodím fotky některých mých snídaní.

 1) Taková trochu odlišnější. Myslím si, že popis nepotřebujete

2) Už to začíná, moje ovesné kaše. Tato je s banánem a s kokosem



























3) Ovesná kaše s kokosem, banánem a s lískovými oříšky



























4) Ovesná kaše s banánem, kokosem, lískovými oříšky a chia semínky



































5) Ovesná kaše s chia semínky, banánem - čerstvým i sušeným a se sušenými brusinkami



































6) Pokud v letních dnech nemáte chuť na horkou kaši, stačí na chvíli namočit vločky i ve studeném mléce a bude to mít podobný efekt. Tato je s oříšky, banánem a mandarinkou.



































7) Ovesná kaše za studena s banánem, kiwi a se sušenými brusinkami



































8) A jako poslední tu mám dva podobné saláty, které tedy nejsou jako snídaně, ale třeba jako oběd nebo večeře
Míchaný salát s mozarellou, pažitkou, olejem do salátu a s tmavým pečivem
Druhý je stejný, jen má navíc mrkev





































Doufám, že se vám tento článek líbil a docela by mě zajímalo, zda by vás podobné články bavily, dejte mi vědět do komentářů.
A pokud se vám líbí moje fotky stačí sledovat můj instagram - @katie.naj

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde

Mějte se krásně Katie x

8 komentářů:

  1. Vždyť jsou ty misky téměř prázdné :-D To se ani nevyplatí špinit, kvůli takové trošce... já bych asi umřela hlady. Jinak ten čaj mi přijde dost zbytečný, po čaji nikdy nikdo nezhubne... škoda, že nepíšeš složení čaje, určitě neobsahuje nic extra....co by odpovídalo ceně a lépe by vyšel sypaný bylinkáč z lékárny :-) nebo ideálně vlastně nasušený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony ty misky jsou celkem velké :D Ale i tak mě stačí jen troška, už tak mám co dělat, abych to snědla, ta kaše opravdu hodně zasytí.
      Abych pravdu řekla, složení jsem ani nikde na krabičce nenašla, tak jsem se po něm mrkla na netu a jediné, co jsem našla bylo tohle: Seznam složek: Výhradně přírodní ingredience z bylin: Čínský čaj Oolong | Jue Ming | He Ye | Shan Zha | Lai Fu Zi | Chen Pá | Mai Ya
      Čemuž stejně absolutně nerozumím :D
      Právě mi bylo jasné, že po čaji nikdo nezhubne a chtěla jsem vyvrátit ty názory ostatních blogerek, které tento čaj vychvalují až do nebe :)

      Vymazat
  2. Čaj na pročištění bych potřebovala, ale asi máš pravdu, že vyjde na stejno jako pít 14 dní zelený čaj... tak teď už se do toho jen pustit :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zvládneš, můžeš si zkusit koupit i nějaký čaj v lékárně, který bude bylinkový. Určitě ti tam dobře poradí a rozhodně se vejdeš cenově max. do 200 :)

      Vymazat
  3. Tak spíš zkusím ten zelený čaj. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som ho už pred viac ako rokom ale moc dobrý teda nebol.. nemusela som ho proste :D čo sa týka pomoci mne nepomohol vôbec, akurát mi z neho bolo tak zle že som na jedlo nemala chuť :D ostávam aj naďalej verná feniklovému, púpavovému, zelenému a žihľavovému :) mimochodom pekný článoček a fotky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ovesnou kaši chci už dlouho vyzkoušet . :) Čaj mě nějak extra nezaujal. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě zaujal hlavně ten čaj, protože mám příjemné zkušenosti s matchou čajem, ale tenhle se mi líbí také moc :) Pokračuj dál Kate v tom co děláš :)

    OdpovědětVymazat