neděle 5. dubna 2015

Retro mikrofon

Ahoj, v tomto článku vám něco řeknu o tomto krásném retro mikrofonu. A nebojte nevadí, že žádný mikrofon nepotřebujete, jako dekorace bohatě postačí. Mikrofon je z eshopu postovnezdarma.cz a najdete ho ZDE za 549,-


Tento mikrofon jsem si původně chtěla vzít čistě jen jako dekoraci, ale zalíbil se i mému bratrovi, který často volá s kamarády a tak se mu lepší mikrofon hodí a i díky tomu vám můžu napsat trochu objektivnější recenzi.
Určitě vám tu nebudu říkat nějaké technické údaje, kterým nerozumím. Vy všechny důležité informace najdete právě na odkazu, který je na začátku článku.
Mikrofon je tedy celý z plastu, ale myslím si, že i něco vydrží. Dá se i vypnout tlačítkem na vrchní straně, tudíž ho nemusíte neustále vypojovat. Mikrofon se dá i naklápět - dopředu a dozadu.
Kabel je takový látkový a je zakončen klasickým 3,5mm jackem.
Už dodám jen něco málo k funkčnosti. Mikrofon je bezproblémově kompatibilní s počítačem, ihned se zapne. Při skypování zvuk nijak nešumí a je jen minimálně zkreslený, ale tak to se samozřejmě dá čekat.
Brácha mi řekl, že zvuk je o trochu lepší než samotný mikrofon notebooku. Kamarádi ho prý slyší o něco lépe než dříve, tak on je spokojený. 

Vím, že textu je tu minimálně, ale když bych to celé shrnula.
Mikrofon je krásný designový doplněk do pokoje.
A když už ho chcete využít, tak, jak má být používán asi neprohloupíte. Myslím si, že ho můžeme vcelku doporučit. Není na něm nic kazového, ale bohužel nemáme možnost srovnat ho s jiným mikrofonem v této cenové relaci.
Levnější mikrofony jsme měli a ty byly o hodně horší.

Doufám, že se vám tento článek alespoň trochu líbil, ale bohužel sama nevím, co více dodat.

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde

Mějte se krásně Katie xx

3 komentáře:

  1. Musím říct, že je opravdu nádherný! :) A musím říct, že i přesto ,že je dražší, tak jestli je opravdu tak dobrý jak píšeš, tak to stojí za to!!! :)
    Krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá opravdu dobře :) Je super, že nemusí sloužit jenom jako dekorace, ale že i doopravdy funguje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledově vypadá dobře, ale tolik peněz bych za něj osobně nedala :) Hlavně si myslím, že na ebay by se sehnal levněji, protože většinu toho, co je na poštovné zdarma z ebay mají, ale mikrofon stejně vůbec nevyužívám, takže mě ani neláká :)

    OdpovědětVymazat