čtvrtek 13. listopadu 2014

kosmeticketasticky.cz

barva je tu dost zkreslená a netuším proč, omlouvám se
Ahoj, dnes tu pro vás mám článek o kosmetické taštičce z naprosto super eshopu. 
Eshop, jak už jste mohli zjistit díky nadpisu, se nazývá kosmeticketasticky.cz ZDE, Opravdu mi dalo zabrat, než jsem si taštičku vybrala, je tam nádherný výběr. 
Komunikace s eshopem byla opravdu rychlá a opravdu nečekaně rychle taštička přišla - cca 2 dny. 

Název: ZDE
Cena: 159,-
Můj názor: Vybrala jsem si krásnou modrou barvu, která je stejná jako na obrázku, celkově obrázek odpovídá realitě, což není moc časté. Rozměry:  šířka 8 cm , délka 16 cm, výška 12 cm. A díky těmto rozměrům je taštička opravdu šikovná. Ale to není její jediné plus, u zapínání je něco jako drát, tudíž když taštičku otevřete, zůstane otevřená a vy jí nemusíte neustále otvírat. Uvnitř je několik kapsiček na maličkosti, které se taky opravdu hodí. Celý vnitřek je šusťákový, tudíž když se trochu ušpiní jde to setřít. A zvenku je taková hadrovo-šusťáková, nedokážu tu látku úplně popsat, ale je to pěkný materiál. Celkově je taštička dobře ušitá, nikde se nepáře, zip se nezasekává. Je dostatečně prostorná a za tu cenu je to opravdu výborná volba!


Opravdu se do ní vejde vše: Gelové linky + štětec, pudr + štětec, stíny na obočí + štětec, 2 řasenky, báze pod make-up, makeup a ještě zbylo místo.

Omlouvám se, že tento článek není moc dlouhý, ale je dostatečně informační, řekla bych.
A ještě bych chtěla říct, že brzy můj blog oslaví první narozeniny - můj první článek vyšel 15.12.2013, tudíž doufám, že do 15.12.2014 se mi (nebo vlastně vám) podaří získat 20 000 zobrazení, byla by to pěkná oslava, co myslíte?:)


Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

5 komentářů:

  1. Moc pěkný článek :) Myslím, že sis vybrala opravdu hrozně moc pěknou taštičku :*
    A držím palce s těma zobrazeníma :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, zajímavé je, že přesně tato se dá na ebay sehnat za 50 korun :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ne každý má možnost na ebay objednávat :) a tahle cena mi nepřijde nějak přemrštěná. Jinak já vím, že některé jejich taštičky na ebay opravdu jsou, sama jeden organizér z ebay mám a je i na téhle stránce

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa moc tá farební kombinácia nepáči :/

    OdpovědětVymazat