úterý 28. října 2014

Recenze: Řasenka L'oréal

Ahoj, vítám Vás opět u recenze, jak jinak, že? Zjistila jsem, že recenze na řasenky jsou vždy jedny z nejčtenějších článků, proto i tahle bude na řasenku.
A musím říct, že bude kladná, ale opravdu je pravdivá, jelikož já když si vybírám nějaký kosmetický produkt, nejdříve si o něm zjistím informace, jestli je dobrý a tak a až potom kupuji, proto u mě málokdy čtete zápornou recenzi.


Název: L'oréal mega volume collagene 24h
Odstín: extra black
Objem: 9ml
Cena: cca 289,-
Popis a můj názor: Výrobci poprvé spojili v jediné řasence účinky kolagenových kuliček a polymeru „Black Booster“, podporujícího intenzitu černé barvy. Kolagen je schopný až 9x zvětšit svůj objem. Díky kolagenu by měla řasenka vydržet až 24 hodin bez žmolkování. Kartáček řasenky je poměrně velký, ale takové já mám ráda. Barva je opravdu sytě černá a hodně jednoduše se nanáší, málokdy stačí jeden - dva tahy řasenkou, ale u téhle se již u prvního tahu uchytí barvy opravdu dost. Díky velikosti kartáčku se při nanášení trochu obtiskává na horní víčko, ale to mě nevadí, jelikož si dělám linky, takže to není vidět. Rychle uschne, tudíž se nerozmaže. Necuckuje ani neslepuje, naopak řasy hezky rozčeše, docela dost prodlouží a dodá objem. Když se podíváme na výdrž, tak 24 hodin jsem ji netestovala. Maximálně tak, že odpoledne jsem se nalíčila a měla jsem ji i přes noc na jedné akci a ráno nebyla vůbec rozmazaná, ani se nedrolila pod víčko. Tudíž když se ráno nalíčíte a večer přijdete, vydrží bez jakýchkoli problémů.













Tady můžete vidět rozdíl nenalíčeného a nelíčeného oka. 
Upozorňuji, že přes řasy jsem řasenkou přejela maximálně 2x až 3x. A je vidět ta sytost barvy a docela i prodloužení.












Ještě dodávám fotku z trochu jiného úhlu, po celkovém nalíčení. Včetně stínů a linky.


+ barva
+ kartáček
+ výdrž
+ neslepuje, nežmolkuje
+ prodlouží a dodá objem

 - cena







Doufám, že i tato recenze se vám líbila a něco vám přinesla. 
Používáte někdo tuto řasenku? Nebo jaká je vaše nejoblíbenější?
Děkuji, že se přidáváte mezi pravidelné čtenáře a kdo sleduje můj instagram má vždy nejčerstvější informace o článcích.
Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

9 komentářů:

  1. Sice to nesouvisí s touhle recenzí ale mohla by jsi někdy udělat také recenzi na Garnier Pure Active Exfo-Brusher. Uvažuji o jeho koupi a docela by mě zajímal tvůj názor, protože si myslím že se v té kosmetice a těchto přípravcích na pleť atd. docela orientuješ. Četla jsem pár recenzí, jak kladných tak záporných ale pořád se nemůžu rozhodnout :) Tak jsem se prostě chtěl zeptat, jestli by jsi na tohle taky neudělala recenzi. Teda pokud vůbec něco takového používáš nebo by jsi použila. Prostě by mě jen zajímal tvůj názor :) Jen tak mimochodem, pár tvých recenzí už jsem četla, jednak mě docela zaujali a dokonce jsem si něco i koupila i když za kosmetiku se snažím co nejméně utrácet :D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji a jsem ráda, že jsem i někomu pomohla.
    Teď ale k tvému dotazu. Nyní používám něco podobného - l'oréal paris pure zone perfect clear. A myslím si, že příjemně pleť pročistí a zbaví ji přebytečného mazu. Ale když to vezmu tak, že by to mělo ostraňovat černé tečky to asi úplně ne, možná nějakým dlouhodobým, každodenním používáním. To od Garnieru si nechystám koupit, ale být tebou vyzkouším to, pleť bude rozhodně zdravější a i když to na ni nebude viditelné určitě se i zlepší :) Dej mi vědět, jak ses rozhodla :) Třeba někdy časem si to pořídím, ale až dodělám to od Lorealu

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tahle řasenka vypadá skvěle! Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě dvě otázky :D s tím od Lorealu jsi spokojená? Mám totiž problém s mastnou pletí a černými tečkami :/ a už nevím co mám použít :/ teď naposledy jsem měla garnier pure active ale to mi taky vubec nepomohlo :/ nevíš o něčem opravdu kvalitním co by zabralo?
    Jo a jinak aby ten komentář nebyl úplně mimo :D tak řasenku jsem měla také ale bohužel jsem s ní moc spokojená nebyla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě mě to nějak výrazně černých teček nezbavilo, ale na mastnou pleť je to dobré. Dříve jsem jí mívala hodně mastnou a teď už to ustupuje, ale to je i věkem. Myslím, že bys ho mohla vyzkoušet, ono ani nejde o to jaký produkt to je, ale jde o to každodenní čištění. Kup si nějakou čistící pleťovou vodu a i nějaký produkt s tím kartáčkem a minimálně jednou, lépe dvakrát denně aplikuj. Myslím si, že po měsící bys mohla vidět nějaké výsledky :) A na černé tečky pomáhá i vyvážená a zdravá strava :) Ale jinak nic, co bych měla otestované vyloženě nezabralo, nevím, jak se úplně černých teček zbavit.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta řasenka dělá boží řasy! Akorát škoda, že jsou Lorealky tak drahé :/ Ale řasy dělá opravdu nádherné :)

    www.barca-beauty-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, to dělá:) Je to škoda, ale občas se dají chytit i super slevy a akce

    OdpovědětVymazat
  8. tahle řasenka mě vyhovovala opravdu moc je skvělá :) a někdy si ji pořídím znovu

    OdpovědětVymazat