středa 16. července 2014

Recenze: tričko ze shirtinator

Dnes mi dorazilo mé tričko z eshopu Shirtinator o kterém jsem psala v předchozím článku. Tričko jsem si vybrala 10.7. a jsem tedy opravdu překvapena, že dorazilo už dnes, jelikož v těchto dnech byl i víkend. 
Všechny mé otázky eshop ihned zodpověděl a tričko jsem si vybrala snadno, sice jsem se hodně dlouho rozhodovala, jelikož tam bylo moc pěkných vzorů.
Tričko je ze 100% bavlny a opravdu příjemné na nošení, není to obyčejné triko, ale dámské baseball, tudíž má ty černé rukávy.
Jako nápis jsem si vybrala: All we need is... a obrázky - peace (mír), love (láska), music (hudba) 
Podle mě je dost vystihující. Nápis je bohužel jen natištěný takovou tou gumou, ale myslím si, že kvalitně a doufám, že se to jentak neopere.
Velikost jsem si radši vzala o jedno větší než mám normálně a udělala jsem dobře, tričko mi akorát sedí a nyní patří mezi mé nejoblíbenější trika.
Ještě jednou bych vám tento eshop chtěla doporučit, vše je opravdu snadné a zvládne to i naprostý antitalent. 
Trička, nebo alespoň to moje, jsou opravdu kvalitní. Je to pevná látka, takže nemusíte čekat, že se vám v něm po vyprání vynoří dirky jako u nějakých polyesterových trik.

Tady ještě můžete vidět jak triko vypadá na mě:) Potisk je přesně na místě, kam jsem si ho při výběru určila a i velikostně sedí.
Děkuji eshopu shirtinator za tuto skvělou akci pro bloggery. 


Doufám, že se vám tento článek líbil.
Ještě bych vám chtěla říct, že dnes jsem oslavila 17. narozeniny a tímto chci poděkovat všem, kdo mi popřáli, jak osobně nebo nějakým způsobem přes internet, moc mě to potěšilo.

Mějte se krásně, Katie xx

3 komentáře: