neděle 18. května 2014

Recenze: Báze pod oční stíny a kompaktní pudr

 
Na dnešek jsem si pro Vás připravila dvojitou, ale pořád krátkou, recenzi a to na bázi pod oční stíny a kompaktní pudr, oboje od essence.
Začnu asi tou bází.
Název: I ♥ stage eyeshadow base
Značka: Essence
Cena: okolo 60 Kč
Můj názor: Tato báze má aplikátor jako běžný lesk na rty, což mně vyhovuje. Co jsem četla recenze, většina lidí nebyla spokojena, ale já mám uplně opačný názor. Rozhodně výdrž stínů prodlouží, není uplně 100% ale vzhledem k ceně zcela dostačující. Jediné co mně na ní trochu vadí je tedy tmavá barva, ještě se mi tedy nestalo, že by stíny prosvítaly, ale i tak je moc oranžová, ani po rozetření oranžovou barvu neztratí. 
+ prodlouží výdrž stínů
+ aplikátor
+ cena
- barva







A druhý tu mám kompaktní pudr opět od essence.
Název: All about matt!
Značka: Essence
Cena: okolo 80 Kč
Můj názor: Pudr má zmatnit pleť a zafixovat make-up a to opravdu plní. Myslím si, že je i mnohem lepší než barevné pudry, protože když použijete make-up  a na to barevný pudr, který vám třeba úplně tak nesedne, bude to vypadat zle. Kdežto bílým (průhledným) pudrem nic nemůžete zkazit. A kdo se lekáte té bílé barvy, nebojte na pleti "zprůhlední" a není poznat, že byste na sobě nějaký měli. Pleť vydrží zmatněná poměrně dlouho, nedokážu určit přesnou dobu, jelikož každý má pleť jinou. Ale když jsem ve škole vydrží mi od rána, třeba až do 2 odpoledne. Sice trošku víc práší, ale to se mu dá odpustit, určitě jsem si ho nekoupila naposledy.
+ cena
+ výdrž
+ "barva"
+ matující
- prašnost

Používáte některý z těchto produktů? Jaký je váš názor?
To by bylo asi všechno, děkuji vám moc, že můj blog stále čtete. Už jsem dosáhla přes 7500 zobrazení, za což jsem vám moc vděčná. Přidávejte se jako pravidelní čtenáři, čtěte dál a piště nápady na články.
Mějte se hezky Katie xx


5 komentářů:

  1. Ten kompaktní pudr by se mi i líbil :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel nepoužívám, ale super recenze!! :)
    A gratuluji!! :_))

    OdpovědětVymazat
  3. Hezká recenze. Já mám k essence obecně striktně odmítavý postoj. Málokdy jsem nenarazila na produkt, který by uměl to, co sliboval. Možná smůla no.
    http://elliesdailyideas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poslední době se mi stává málokdy, že by byl produkt špatný. Dříve se mi to stávalo časteji, ale dala jsem essence druhou šanci:)

      Vymazat