neděle 11. května 2014

Mé oblíbené youtuberky + rozhovor s Teri Blitzen

Pro dnešní článek jsem si vybrala téma mé oblíbené youtuberky. O tento článek jste si napsali a jak jsem řekla, pokusím se vyhovět všem vašim přáním. 
V tomto článku vám jen zkráceně napíšu jaké jsou mé oblíbené youtuberky z Česka + jen v seznamu napíšu ty světové. Není jich zase moc. Budu brát čistě jen holky, kdybych tam zařadila i kluky byl by to dlouhej seznam :D
Tak asi začnu.
Jako první tu mám Lucku z Get the louk. Dřív jsem jí moc nemusela, přišla mi nesympatická, ale teď se to nějak zlomilo a mám jí moc ráda. Nejvíc mě na ní baví to, že se prostě nebojí barev a je jí jedno co o ní ostatní řeknou. Já osobně bych se bála tak výrazně líčit, ale její líčení s nude barvami se mi líbí a i ho zkouším. Myslím si, že kdo Lucku neznáte, tak se rozhodně podívejte na její kanál- ZDE

Jako druhou tu mám Petru lovely hair, kterou jsem taky neměla ráda, ale teď se to změnilo a koukám snad na všechna videa co přidá, přijde mi sympatická a má i dobré rady a hlavně používá i kosmetiku, které je v nižší cenové relaci. Kanál ZDE






Další jsem si vybrala Anet z The teen girl looks. Myslim si, že Anet je taky moc super. Není to teda ode mě uplně nejsledovanější youtuberka, jako že bych uplně jásala z nového videa to ne, ale když mě zaujme tak se ráda podívám. Její kanál ZDE


Čtvrtou takovou známější tu mám Makynu016. O té nevím co bych řekla, opět nějaká videa mě baví a nějaká ne, no posuďte sami. Kanál ZDE




Řekla bych, že poslední známější sleduji Teri Blitzen. Tahle slečna je mi moc sympatická, její videa mě baví i když občas nemá zaostřenou kameru, ale co to nevadí. Videa má moc pěkná, umí se nalíčit, dá se dobře poslouchat a prostě myslím si, že je super. 


A jako malé plus tu mám s Teri rozhovor.
1)Jak si se dostala k youtubu/blogu? Co bylo první?
První byl anglický blog. Neměla jsem kamarády a potřebovala jsem se někam vypsat 2)Ví tvoji spolužáci, že točíš videa? Jak na to reagují?
Ví to celá škola, tak trochu mně za to šikanují Pořád mají narážky a tak. 3)Štve tě někdy ta "sláva", že už tě prostě nebaví to všechno okolo toho, kdy ti všichni píší, a tak podobně?
Občas mám chvilky, kdy bych to zahodila, ale miluju to 4) Je něco čeho bys v oblasti youtubu nebo blogu chtěla dosáhnout?
Jednou bych chtěla psát do módního časopisu 5) Koho sleduješ z youtubové scény? Kromě Tylera, hih:D
No tak těch je hodně ! 6) Je něco, co bys chtěla svým čtenářkám a divačkám vzkázat?
Vždycky říkám, že je miluju, což je samozřejmě pravda, ale na druhou stranu bych jim občas chtěla říct, že jsem taky člověk.
Já Teri moc děkuji za rozhovor a samozřejmě jí přeji ať se jí dále daří tak jako do teď.

Dalé z Českých youtuberek sleduji např.: Sunny - ZDE, Anittu Ball - ZDE, Ronnie Johns - ZDE, Be you fu - ZDE, Veroniku Horákovou - ZDE. Omlouvám se, že o těchto youtberkách jsem vám nic nenapsala, ale nějak nevím co o nich psát. Kdyby mi nepřišly dobré nesledovala bych je. Posuďte sami, zda se vám líbí nebo ne.

A teď seznam těch světových např.: Bethany Mota - ZDE a ZDE, Acacia Clark - ZDE, Make up by Mandy - ZDE, Zoella - ZDE.
To je vše koho mám v odběrech, ještě sleduji mnohem více youtuberek, ale to je spíše takové to náhodně, nebo že to někdo někde sdílí, tak se podívám.

Doufám, že se vám tento článek líbil :) A i rozhovor vás potěšil:)
Koho z youtubové scény sledujete vy?
Mějte se hezky, piště nápady na články Katie xx

6 komentářů:

  1. Páni :3 Moc pěkné! A ten rozhovor je bomba!! Teri mám moc, moc ráda!!
    Ale kdybych měla já vybrat svoji nejoblíbenější youtuberku tak by to byla asi Lucka.. :))*

    OdpovědětVymazat
  2. Super!!! Máme hodně podobné oblíbené youtuberky!! :) Ten rozhovor s Teri se ti povedl. :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny slečby znám. A na některé se občas taky podívám. Na Lucku mám stejný názor jako ty. Když jsem našla její kanál, moc mě nezaujala. Spíš mi přišla hodně namistrovaná a zdálo se mi, že se hodně naváží do svých fanoušků... Ale to už je dlouho, před půl rokem, jsem na ni zase narazila a teď koukám na každé video a moc se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že má někdo stejné názory jako já:)) Myslím si, že se ta česká youtubové scéna dost rozrůstá a už je docela těžké najít opravdu dobrou youtuberku

      Vymazat
  4. Moc úžasný rozhovor! I když na tyto Youtuberky moc nekoukám, protože mě to zkrátka moc nebaví a raději se kouknu na něco vtipného jako Ati nebo Smusa, článek se mi moc líbil!

    http://anika-rodriguez.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat