neděle 1. ledna 2017

Recenze: theBalm Mary-Lou Manizer

Ahoj, vítejte u dalšího článku.
Dnes bych vám ráda něco řekla o jednom z mých vánočních dárků a tím je rozjasňovač/shimmer/oční stíny od značky theBalm Mary-Lou Manizer, který seženete na oficiálních stránkách theBalm, za cenu 549,- (ZDE)


Cena je poněkud vyšší, takže kdybych ho nedostala jako dárek, tak bych asi tolik peněz neinvestovala.
Ale teď se pojďme vrhnout na samotný produkt.
Můžete ho používat jako rozjasňovač (highlighter), shimmer (netuším, jak přeložit do češtiny, ale prostě třpyt) a nebo jako oční stíny (což má u mě asi největší využití)

Rozjasňovač můžete nanášet na: čelo, nad lícní kosti, na nos, nad ret, na špičku brady. Samozřejmě to nemůžete úplně přehánět, já například rozjasňovač nanáším jen nad lícní kosti, jelikož mi to jinde vadí.
Někdo má ale naopak rád, když si nanese poprašek přes celý obličej - možná v létě na opálenou pleť by to nemuselo vypadat špatně, to je na každé z vás.
Balení je velice šikovné, protože má i zrcátko, což já ocením, jelikož při nanášení rozjasňovače nebo i očních stínů potřebuji více světla, tak si jen s tímto balení dojdu blíže ke světlu a nebo k oknu. 
Co se týče odstínu, je takový jemně zlatavý s krásným třpytem, který když nanesete není skoro vidět, ale jakmile na vás dopadne světelný paprsek vaše pleť se rozzáří a vypadáte odpočatě a vaše pleť je krásně jasná.
Jak můžete vidět na fotce, na ruku jsem otřela akorát ten nános z prstu a otočila jsem si na světlo a můžete vidět krásný odlesk. 
Samozřejmě, že na obličej můžete nanášet mnohem menší vrstvu, já jsem jen chtěla, abyste pořádně viděli odstín a ten lesk a třpyt.


Jak jsem již řekla, tento produkt používám nejvíce jako oční stíny. Používám k němu i tmavší odstíny a trošku si vyhraju se stínováním a vypadá to opravdu skvěle, moc pěkně se leskne.

Co s týče výdrže, tak musím říct, že je srovnatelné například s color tattoo, na které jsem vám již psala recenzi - ZDE

Takže já jsem s tímto produktem opravdu spokojená a všem ho doporučuji, určitě pro něj najdete využití.

Děkuji, že jste si článek přečetli. Budu ráda, když do komentářů napíšete, zda používáte nějaký produkt od značky theBalm a zda byste mi ho doporučili.
Také moc děkuji, za každého nového čtenáře.

Mějte se krásně, vaše Katie xx.

4 komentáře:

  1. Slyšela jsem samou chválu na tuhle značku. Cenově je sice dražší, ale myslím si, že to ceně odpovídá :)
    Jinak na mém YouTube kanále a blogu je soutěž o kosmetiku Essence :)
    Holky, na mém YouTube kanále je GIVEAWAY, kde můžete vyhrát kosmetiku Essence :)
    https://www.youtube.com/watch?v=ngyZhPmthZY

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud jde zrovna o tento produkt, tak válcuje všechny rozjasňovače a všude se na něj objevuje samá chvála. Je opravdu nádherný, jen se trochu divím, že u tebe najde využití nejvíce jako oční stíny - není to škoda za ty prachy? :D

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dostala jsem ho jako darek, takze me to az tak moc nemrzí, samozrejme, ze ho používám i jako rozjasnovac, ale stíny používám častěji. Prijde mi, ze nejsem tak zrucna s tim rozjasnovacem, coz je mozna trochu skoda :) ale je ho tam dost, takze muzu mit i stíny i rozjasnovac 😃

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí, že je balení i se zrcátkem :). A taky bych ho používala jako oční stíny i jako rozjasňovač :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat