úterý 20. prosince 2016

Recenze: Dermacol 16h lip colour

Ahoj, zdravím vás u dalšího článku a dnešním článkem bude recenze na neuvěřitelnou rtěnku od Dermacolu - 16h lip colour. Podíváme se na ní více do detailu, samozřejmě, že zhodnotím i její výdrž, která má být šestnácti hodinová a něco vám povím o pigmentaci mého odstínu.

Tato rtěnka mě zaujala již výše zmiňovanou výdrží, a proto jsem si ji musela pořídit, abych zjistila, zda je tato informace pravdivá nebo ne. 
Výrazné odstíny rtěnek moc nepoužívám, protože se právě bojím rozpití a nebo toho, že se začne od středu rtů ztrácet. Abych nezapomněla - můj odstín rtěnky je č. 04

Tato rtěnka má dvě strany a to jednu barevnou a druhou průsvitnou, ke které se vyjádřím později. 
Nejprve na čisté rty nanesete barvu (aplikátor je jako u lesku, což se hodí i pro nešiky, kteří si neumí nanést rtěnku pořádně do krajů - taková jsem i já), nanáší se jednoduše a zvládne to opravdu každý. Bohatě stačí jedna vrstva a rty jsou výrazné. Nyní ji necháme alespoň minutu zaschnout a použijeme druhou část a to tu průsvitnou.


Po nanesení tohoto balzámu(lesku) rty chvíli lepí, ale když vše pořádně zaschne, nikdy se vám nestane, že by se vám vlivem větru nalepili vlasy na rty (což mě se u jiných rtěnek stávalo každou chvíli) 
Jak můžete vidět na fotce, vždy se při použití balzámu sloupne trochu barvy, a proto to nevypadá zrovna vábně, ale bohužel se tomu nedá zabránit.
Někteří lidé říkají, že si tento lesk ani nenanáší, ale to nedoporučuji, jelikož bez něj rty brzy popraskají.


Teď něco k pigmentaci, která je naprosto skvělá. V životě jsem snad neviděla tak výraznou rtěnku, hned po prvním "natření"



Tady můžete vidět rtěnku i na mě a to doma, kde byla docela tma a poté venku na světle. 
Co se týče výdrže - nezkoušela jsem, zda vydrží 16 hodin. Ale vím, že na 100% vydrží 8-10 hodin bez jakéhokoli popraskání, či slupování. Myslím si, že tato doba je naprosto dostačující. S rtěnkou můžete jíst a pít - ani jednou se mi nestalo, že by se při pití obtiskla na hrneček nebo skleničku. Ale musím ještě dodat, že ani po těch 8-10 hodinách rtěnka nevypadá nějak strašně, jen díky tomu, že s ní jím i piju se od středu trošku ztrácí, proto ji stačí lehce přetřít a je vše zase v pořádku.

Když to celé shrnu do bodů: 
+ pigmentace na první nanesení
+ výdrž 8-10 hodin
+ aplikátory
+ jednoduché nanášení

- obal 
- malý výběr odstínů

Myslím si, že těmito body jsem to celé shrnula. 
Tuto rtěnku rozhodně doporučuji, její cena je sice vyšší - okolo 200-250 Kč, ale stojí to za to. 

Já vám děkuji, za zobrazení tohoto článku. Budu ráda, když mi do komentářů dáte vědět, zda tuto rtěnku máte a nebo máte v plánu si ji koupit.
Budu také ráda, když se stanete pravidelnými čtenáři.
Mějte se krásně, vaše Katie xx

1 komentář: