neděle 20. září 2015

Rozzáření pleti pomocí bronzeru a tvářenky v jednom

Vítám Vás u nového článku, který se bude týkat naší pleti a o jejím přirozeném rozzáření pomocí tohoto bronzeru s tvářenkou v jednom od značky Essence.


Tento bronzer jsem sehnala dokonce v akci, za nějakých 40 korun, jelikož je z nějaké, tuším, limitované edice, ale seženete mnoho dalších podobných.

 Jestliže vás štve, že vaše opálení začíná pomalu, ale jistě blednout nebo se váš obličej vůbec neopálil, tak pro vás mám skvělou radu.
V drogerii jsem objevila tento skvělý bronzer s tvářenkou, který vašemu obličeji dodá tu správnou barvu.
Já tedy používám pravou stranu bronzeru, kde je méně tvářenky - vím, že jsem si mohla koupit samostatný bronzer, ale žádný mi barvou nevyhovoval jako tento.
Tvářenku nepoužívám jen kvůli tomu, že nejsem jejím zastáncem, jinak ale není vůbec špatná.




Bronzer neobsahuje velké množství třpytek, přijde mi, že se třpytí spíše jako písek, jestli mě chápete, takové příjemné zlatavé odlesky, nic příliš výrazného.
Já si ho aplikuji pouze pod lícní kosti, za 1. obličej poté působí tak, jako že je užší a za 2. je to část obličeje, která je "nejvíce ve stínu" a proto když jí přidáme trochu barvy a svítí na nás světlo, pleť vypadá přirozeně opáleně - pokud si na pleti tedy neuděláte jen dva pruhy, ale všechno rozblendíte dohromady s pudrem.

Někdo si bronzer dává i na strany čela a poté ještě částečně na krk pod čelisti nebo okolo nosu, ale to se mi na mně nelíbí, proto jen pod lícní kosti. (na toto konturování je lepší přímo konturovací hnědý pudr, který není třpytivý, ale někomu se líbí konturování třpytivé - záleží jen na vás, ale hlavně to nepřehnat)
A pokud budete používat i tvářenku, tak tu aplikujte přímo nad bronzer a trochu ji s ním rozblenděte, aby barvy do sebe přecházely a abyste na tváři neměli dva pruhy.
Celý vzhled obličeje vylepšíte ještě použitím rozjasňovače, který dáte na lícní kost (nad tvářenku), připadně ho můžete dát ještě na nos a nad horní ret.

Myslím si, že pokud na sebe nedáte tuny těchto produktů, bude vaše pleť vypadat stále celkem přirozeně.
Ale osobně jsem zastáncem jen použití bronzeru. Ostatní produkty bych si nechala jen na léto. Bronzer dodá pleti tu správnou, jak se říká, šťávu a i vy budete vypadat plné energie - minimálně tedy váš obličej tak bude vypadat.

Doufám, že se vám tento článek líbil a třeba jsem vám i poradila nějaký fajn produkt za dobrou cenu, který se v tomto období opravdu hodí.

A co vy? Používáte bronzer? Konturujete si obličej? 
Jak svému obličeji dodáte "šťávu" vy?

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katienajmannova@gmail.com odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Přidávejte si mě na snapchatu - Catherineee97

Mějte se krásně Katie x

6 komentářů:

  1. Vyzerá to dobre, čítala som aj pozitívne aj negatívne recenzie :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vypadá dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa páči verzia s rozjasňovačom, ale u nás som to nikde nevidela :/
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si práve objednala v Avone bronzer tak som zvedavá aký bude :D
    Keďže patríš medzi moje obľúbené blogerky, nominovala som ťa to TAG-u, Tag liebstar award. Budem rada ak ho napíšeš :)
    http://lifewithnicol.blogspot.sk/2015/09/tag-liebstar-award.html
    Ďalej ťa pozývam na giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    http://lifewithnicol.blogspot.sk/2015/07/giveaway-je-tu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za "zatagování", ale tento tag jsem psala už někdy před rokem, tak nevím jestli ho napíšu znovu, ale promyslím to :)
      Zatím neříkám ani ano, ani ne. Ještě uvidím :)

      Vymazat