sobota 18. července 2015

EOS lipbalm - ano nebo ne?

 Ahoj, dnešní článek bude zaměřen na balzámy od značky EOS (evolution of smooth, nebo-li eosy). Chtěla bych hlavně zmínit jestli jsou balzámy pouhým reklamním tahem nebo jestli opravdu plní svoji funkci + přidám i jejich krátkou recenzi.




 Já tedy vlastním tři balzámy, na fotce i můžete vidět, který z nich mám asi nejdéle - ano ten vzadu úplně nejtmavší. Jelikož ho nosím neustále v kabelce (většinou vedle klíčů), tak je pěkně poškrábaný.

Ty dva vpředu mám teď nově, nedávno mi přišly. Jsou ze stránky balzamshop.cz a najdete je zde. Tyto dva balzámy jsou z limitované edice spring 2015 a jsou v jednom balení, které seženete za 289 Kč, což si myslím, že je přívětivá částka.
Na tomto eshopu najdete mnoho dalších příchutí a skvělé limitované edice a značka EOS není jediná, která se tam prodává - určitě se mrkněte!




 Kdo neznáte EOS balzámy, tak jsou to 100% přírodní a z 95% organické balzámy. Obsahují jojobový olej, bambucké máslo a vitamin E. Jsou bez parabenu, vazelíny, lepku a ftalátů.
Eos se proslavil hlavně díky svému tvaru "vajíčka", na povrchu je příjemně hladký, matný a v žádném případě neklouže z ruky.
A abych nezapomněla každý balzám má svoji specifickou chuť a vůni.
Ani si nemusíte číst, jakou příchuť daný balzám má, ale stačí přivonět a schválně, jestli uhodnete.
Zapomeňte na klasické balzámy s nepříjemnou chutí a nepříjemným pocitem na rtech, eos balzámy jsou jemně nasládlé a musí chutnat snad skoro všem a navíc jsou na rtech opravdu lehké a nedělají nepříjemný film.

 Na boku balení jsou vlastně takovéhle "prohloubení", které tedy do teď nevím na co vůbec je, ale tipuji, že na prst, aby se vám "vajíčko" ještě lépe drželo.


 Jako první z limitované edice tu mám balzám s příchutí Watermelon (vodní meloun)
Složení Watermelon (vodní meloun):
olivový olej; včelí vosk; kokosový olej; jojobový olej; přírodní aroma; bambucké máslo; steviový extrakt; vitamín E (tocopherol); slunečnicový olej; extrakt z vodního melounu; limonen; linalool




  A druhý v pořadí z limitované edice je příchuť passion fruit.
Složení Passion Fruit (maracuja):
olivový olej; včelí vosk; kokosový olej; jojobový olej; přírodní aroma; bambucké máslo; steviový extrakt; vitamín E (tocopherol); extrakt z maracuji; slunečnicový olej; linalool; limonen





 Teď abych se dostala k mé zkušenosti s těmito balzámy.
No, nemyslete si, také jsem byla poblázněná tím, jak balzámy všichni vychvalují, a proto jsem se rozhodla si v Německu koupit můj první EOS balzám - obrázek


 Hned po prvním použití mi došlo, že mi jediný balzám stačit nebude, a proto jsem byla nadšená z této spolupráce s eshopem balzamshop.cz , který mi zaslal již zmiňované další dva balzámy.
Zamilovala jsem si tuhle světlou levandulovou barvu ♥

 Hned potom, co jsem otevřela krabičku, se na mě vyvalila nádherná vůně ovoce a melounu - příjemná vůně, abyste věděli.
Po nanesení na rty jsem ucítila příjemnou sladkou chuť a hned jsem si chtěla rty olíznout, opravdu tak moc dobře chutnají.
Pokud máte hodně suché a popraskané rty, eos asi nebude nejlepší volba, nevím, jestli by vaše rty zachránil. 
Ale pokud vám rty jen běžně vysychají určitě vám eos pomůže rty zhydratovat.
Na rtech vydrží asi ani ne hodinu, tedy mně, která si rty hodně často olizuji, ale abych pravdu řekla, vůbec mi nevadí dávat si ho znovu a znovu.

Takže už jsem zmínila chuť, vůni, výdrž, hydrataci - chybí ještě něco?
Asi jen to, že jsou i skvělým fashion doplňkem, barvu balzámu můžete sladit i s outfitem a nebo jím můžete outfit oživit.


 Já eos balzámy miluji a doporučuji, určitě se vyplatí minimálně jeden si pořídit, nebudete litovat, tedy doufám!
Mám ho mnohem radši než baby lips, asi hlavně kvůli chuti, jelikož nemám ráda pachuť balzámů.

Doufám, že jste byli s tímto článkem spokojeni a budu ráda, když mi do komentářů dáte vědět jak jste s eosy spokojeni.

 Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katienajmannova@gmail.com odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Přidávejte si mě na snapchatu - Catherineee97

Mějte se krásně Katie x

14 komentářů:

  1. původně jsem k eosům byla dost sketická, protože mě odrazoval už jenom jen reklamní randál okolo toho, ale teď mě začíná přitahovat díky tomu přírodnímu složení. no možná si časem taky nějaký pořídím :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli znáš někoho, kdo ho má, zkus si ho pujčit, jestli ti bude vyhovovat :))

      Vymazat
  2. Za mňa eoss určite nie :D Neprídu mi vôbec zázrakom za tú cenu ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je přemrštěná to ano, ale já, jelikož jsem vybíravá na balzámy, to klidně investuju :)

      Vymazat
  3. EOS balzámy jsem chtěla strašně dlouho, ale furt jsem si říkala, že takhle drahou věc (130-180Kč za balzám není málo) no takže jsem koupi balzámu furt oddalovala. Nakonec jsem 3 dostala k narozeninám a upřímně, žádný jiný balzám mi tak nevyhovoval..:)

    http://littlebigalien.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohly by stát méně, ale kdyby pak byly levnější asi by je měl už každý druhý :D

      Vymazat
  4. zozačiatku som eosy nemala rada, dalo by sa povedať že som ich odsuzovala, pripadali mi príliš snobské, drahé a každá ho chcela mať. Potom som sa vďaka kamarátke dostala k zlacnenej verzii eosu a odvtedy na neho nedám dopustiť :) TheBookLady

    OdpovědětVymazat
  5. No nevim byli casy kdy jsem si ho chtela koupit, ale za tu cenu mi neprijde zase az tak super. Cetla jsem na nej dobre i spatne zkusenosti.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano jsou dobré i špatné zkušenosti, ale asi záleží na každém. Zkusila jsi ho? :) Třeba by ti i vyhovoval.

      Vymazat
  6. Na začiatku som bola voči týmto balzamom dosť skeptická, pretože mi pripadali príliš predražené a ospevované, akoby šlo len o reklamný ťah. Naozaj som si nevedela predstaviť, že by EOS mohol byť taký skvelý, ako som z každej strany počúvala. No minule som zbadala, že sestrina kamarátka jeden má a tak mi ho po opýtaní dala vyskúšať - a bol naozaj úžasný, jeho chuť aj vôňa boli perfektné. A k tomu som sa dnes v tvojom článku dozvedela o jeho zložení, čo je pre mňa osobne jedno velikánske plus, takže si ho v najbližšej dobe pravdepodobne zaobstarám.
    Kristy Mignonne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku jsem taky byla skeptická, ale jsem ráda, že jsem se pro něj rozhodla :)
      A moc mě těší, že ti můj článek i k něčemu byl :)

      Vymazat
  7. EOS balzámky mě stále lákají, ačkoliv už jsem četla hodně ne zrovna pozitivních recenzí. ale dokud si je sama nevyzkouším, tak mi to nedá spát :)

    OdpovědětVymazat
  8. EOS som si kúpila v Amerike, nakoľko u nás sú ich ceny dosť premrštené. Som s nimi spokojná. Zloženie, vôňa aj hydratácia sú super :) Takziež dostatočne hydratujú aj v zime :) Tieto varianty som ešte neskúšala, snáď niekedy :)
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat