čtvrtek 26. února 2015

For life & madaga

Ahoj, na dnešek jsem si pro Vás připravila recenzi na čistící masku s kaolinem od značky For life & Madaga.


Název: Čistící maska s kaolinem odkaz
Cena: 251,-
Popis: Přírodní kaolin tonizuje, odstraňuje přebytečný kožní maz a nečistoty v pórech i na povrchu pokožky. Odstraňuje odumřelé kožní buňky (působí exfoliačně). Aplikujte max. 2x týdně po dobu 5-15 min. Masku můžete použít na problematickou pleť a na pleť smíšenou (střed obličeje). U suché pleti aplikujte pouze na nos (k vyčištění pórů - mazových zátek, černých teček).

Můj názor:Tato maska mi byla doporučena na černé tečky a řekla jsem si proč ji tedy nezkusit. A jsem ráda, že jsem si neslibovala, že mi za pár měsíců černé tečky zmizí. Ale vše postupně.
Maska má konzistenci krému, na pleť se nanáší opravdu skvěle a po cca 10 minutách se dá jednoduše opláchnout. Během těch 10 minut se pomalu vstřebává do pleti a před smýváním vám na obličeji zbyde jen malá vrstva.

Po použití masky je pleť krásně zjemněná a svěží. Ale trochu vysušuje, proto je vhodné suchá místa vynechat. Díky tomu, že se používá jen 2x do týdne suchá místa vždy zmizí. Masku používám už více než měsíc a přijde mi o něco "čistší", ale že by černé tečky mizely, to se mi nezdá. 
Ale pokud hledáte masku, která obličej oživí a rozjasní, je tato správnou volbou. Je určená pro všechny typy pleti, ale dala bych si pozor na velmi vysušenou pleť, na tu bych ji neriskovala.


 Když to celé shrnu, maska je fajn, ale není dokonalá. Pleť odmastí a vyčistí, možná, že za delší dobu zmizí i černé tečky, určitě vás časem budu informovat.
K balíčku mi přišlo i několik vzorečků, které jsem zatím tedy nezkoušela, ale určitě je využiji.
Doufám, že se vám recenze líbila :) Omlouvám se, že je tak krátká, ale nevím, co více bych vám psala. Pokud máte dotazy, ptejte se.
Používáte i vy nějaké masky?
Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde

Mějte se krásně Katie xx

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. If you have some extra questions, ask me here http://ask.fm/KaculinaNajmannova :)

      Vymazat
  2. veľmi pekný článok a fakt ma zaujal :)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Já momentálně žádné masky nepoužívám, ale tahle vypadá dobře :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat