čtvrtek 22. ledna 2015

Růžová kosmetika

Ahoj, dnes jsem si pro vás připravila článek o růžové kosmetice z tohoto eshopu ZDE. A ne tato kosmetika není růžová podle obalů, ale kvůli tomu, že obsahuje výtažky z růží. Tato stránka mě opravdu zaujala a proto jsem neváhala a tři produkty jsem pro vás otestovala.


Jako první vám řeknu něco málo ke krému, který stál jen 46 korun.

Popis produktu: Obsahuje růžovou vodu s extrémně vysokým obsahem esenciálního růžového oleje, která má antibakteriální a zklidňující vlastnosti. Díky mandlovému oleji, glycerinu, výtažku z měsíčku lékařského a rozmarýnu je kůže na rukou po použití tohoto krému jemná a je chráněna před nepříznivými vlivy počasí. 
Dle mého krém krásně ruce hydratuje a opravdu je zjemní. Musím říct, že když krém nanesete na ruce, je cítit úplně jako byste v ruce drželi růži, to nekecám! Nečekala jsem, že by někdy z nějakého krému mohla být daná květina tak moc cítit. Moc mě to překvapilo, sice díky té vůni si myslím, že je tento krém vhodnější pro starší dámy, nemění to nic na tom, že je opravdu dobrý. Dovolím si říct, že za tuto cenu lepší krém na ruce nenajdete.
Druhý je parfém, za pouhých 144 korun.

Popis produktu: Výjimečná dámská vůně, která nabízí úžasnou kombinaci elegance a jemnosti. Vůně "KRÁLOVNY KVĚTIN"- bulharské damascénské růže vytváří neopakovatelnou atmosféru. Ovládající aroma, které je třeba pocítit.
- Může se nanášet jak na pokožku tak na oblečení bez zanechání skvrn!
Po vyzkoušení krému, jsem se opravdu hodně bála, že parfém bude mít podobnou vůni, ale NAŠTĚSTÍ nemá! Neříkám, že mi růže nevoní, ale jak jsem již řekla, vůně růží se hodí pro starší. Tento parfém je příjemně cítit po květinách, ale vůně není nijak výrazná ani nepříjemná. Ale myslím si, že je tato vůně jedinečná, snad nikdy jsem žádnou takovou necítila. Výdrž parfému je pár hodin, ale bohatě to stačí. Určitě bych vám tento parfém doporučila! 

Posledním produktem je balzám na rty za 38 korun.



Popis produktu: Balzám na rty s obsahem přírodní růžové vody chrání vaše rty před vysoušením a poraněním. Zároveň vaše rty hydratuje a dodává jim lesk.
Balzám na rty obsahuje:
- Vitamin E, který zabraňuje působení volných radikálů. Podporuje tvorbu kolagenních vláken, zvyšuje hutnost a elasticitu rtů
- UV filtr ochraňuje vaše rty před nebezpečným slunečním zářením
- Včelí vosk regeneruje a zjemňuje vaše rty
- Bambucké máslo  uzamyká ve rtech vlhkost a důležité lipidy, má vysokou reparační a relipidační schopnost
Tento balzám mi přijde naprosto obyčejný, nijak zvlášť rty nehydratuje ani nic podobného. Já osobně nejsem zastáncem kelímkových balzámů, jelikož někde venku v zimě sahat do kelímku a patlat si něco na rty je docela nepříjemné. Ale to samozřejmě nepočítám jako chybu tohoto produktu. 
Na rtech vydrží jen chvilku, což je další minus. Snad jediné plus je to, že hezky voní a na rtech není nepříjemný. 
Balzám neurazí ani nenadchne, ale za mě spíše ne.

Děkuji eshopu růžová kosmetika za spolupráci.

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

10 komentářů:

  1. Už len tie krabičky vyzerajú nádherne! To sa mi páči, keď si dá firma záležať aj na obale, nie iba na obsahu :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek, to balení je opravdu krásné!
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle kosmetika je skvělá :) sice si ji neobjednávám přes e-shop, kupuji si ji vždy v Bulharsku když jsem tam na dovolené, popřípadě zaúkoluji blízké přátelé, kteří tam jedou :) naprosto jsem propadla Nočnímu krému, ten bych za nic na světe nevyměnila :) a za tu cenu - Je to prostě BOMBA :)

    OdpovědětVymazat
  4. To balení už samo o sobě vypadá úžasně :) A určitě i obsah bude skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ten krém na ruce :) Brácha mi ho přivezl z Bulharska a je vážně skvělý, hezky hydratuje. Od stejné značky mám pak i mýdlo,balzám na rty a tělové mléko :) Moc hezký set to byl :)
    -Hezký článek!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada to pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to zajímavě :) Před tím jsem o tom neslyšela

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, docela mě zlákal ten krém na ruce a balzám.
    Super recenze, určitě s nimi pokračuj, moc mě baví:))
    http://itsbasically-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to skvěle, už to balení je super:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. vedle našeho bio obchodu máme i obchod s růžovou kosmetikou a někdy chci něco opravdu zkusit :) ale jen jestli to je přírodní.

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat