pondělí 15. prosince 2014

Chcete opravdu krásný deník?


Už opravdu dlouho si říkám, že bych si mohla psát deník. Je dobré mít místo, kam si zapíši všechny svoje zážitky a pocity. 

Vždycky jsem měla jen nějaký obyčejný linkovaný sešit, který mě brzy omrzel, ale konečně jsem našla deník, který by mě mohl bavit!

Tento "vintage cestovní deník" je ze stránky poštovné zdarma (zde), díky čemuž vám určitě dochází, že na této stránce neplatíte poštovné. 
Řeknu vám ještě něco málo k této stránce, než se vrhnu na popis deníku. Tato stránka je česká, ale objednává zboží ze zahraničí, takže je to něco jako mezikrok mezi vámi a například eBay. Dodací lhůta je proto okolo 30ti dní, ale mají tam i věci, které dodají do 3 dnů. 
Najdete tam zboží od semínek zeleniny přes elektroniku až po drogerii, prostě je tam obrovský výběr. 
Komunikace s eshopem je v celku dobrá, když jsem měla jakýkoli dotaz do 3 pracovních dnů mi byl zodpovězen, což je takový průměr.

Teď ještě abych vám řekla přímo něco k deníku.
Jak už jsem řekla je to vintage cestovní deník, odkaz na nákup zde, stál 335 korun, což není úplně málo, ale občas jsou na něj slevy, ale i tak se koupě určitě vyplatí.
Na výběr máte z několika barev, mně se nejvíce zamlouvala černá.
Desky jsou vyrobené z polymeru (něco jako napodobenina kůže) a myslím si, že opravdu něco vydrží, vypadají pevně.
Když deník rozvážete uvnitř najdete 90 listů takového staršího zažloutlého papíru, což nemyslím špatně, naopak mně se moc líbí. Papíry je možné doplnit, takže se nebojte, že deník brzy popíšete.
 Vzhledově deník vypadá opravdu moc pěkně a jsem ráda, že jsem si ho pořídila. A abych nezapomněla, jeho rozměry jsou: 19x13,5x3

 Určitě si ho pořiďte taky a nebo se podívejte na stránku, mají tam i několik dalších podobných deníků. Nákup na těchto stránkách se mi zdá opravdu výhodný a určitě se bude hodit těm, kteří si nechtějí zřizovat PayPal.
Máte už něco ze stránky poštovné zdarma? Jste spokojeni?

A Píšete si nějaký deník?
Děkuji za přečtení článku, doufám, že se vám líbil.

Jednou mi přišel dotaz na to, kam mi někdo může soukromě napsat zprávu, aby ji nikdo neviděl. Takže můžete mi psát na můj email - katkanajman@klikni.cz odpovím vám, co nejdříve budu moct.
Dál mi můžete psát do zpráv na mojí fb page ZDE a nebo na můj osobní fb do zpráv ZDE . Moc ráda vám s čímkoli poradím, nebo vás klidně vyslechnu a popovídám si s vámi.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

4 komentáře:

  1. Je moc krásný a já si zrovna o jeden psala Ježíška. Asi ho nasměruji. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá vážně dobře. Já si deník píšu. Je to jen takovej sešitek ale brzo dojde tak si plánuju koupit něco víc hezkýho a tenhle bude určitě ve výběru :)
    http://majdahlavackova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow tento denník vyzerá vážne super :)
    Denník si píšem už asi 5-6 rokov a určite budem uvažovať nad kúpou tohto :)
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat