čtvrtek 6. listopadu 2014

Používáte přírodní kosmetiku? A co tahle?

Ahoj, dnes jsem si pro Vás připravila článek o přírodní kosmetice, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. Všechny značky a produkty najdete ZDE. Vyzkoušela jsem dva produkty, aloe vera gel z eshopu dietesthetic - gel ZDE, na této stránce najdete přírodní španělskou kosmetiku, které je tam opravdu velký výběr. A druhý produkt byl Bekra - minerální deodorant ve spreji - ZDE, které jsou opět samozřejmě z přírodních surovin.



Jako první Vám řeknu něco více k aloe vera gelu.
Název: Aloe vera gel
Objem: 250 ml
Cena: 220 Kč
Popis a můj názor: Aloe vera gel celkově regeneruje a poskytuje hloubkovou hydrataci bez mastných skvrn. Je dobrým pomocníkem v boji proti akné a je také dobře známý jako tradiční domácí "první pomoc" při spáleninách. Podporuje hojení rán a omezuje následný výskyt jizev. Může se používat jako denní, ale i jako noční péče. Gel se aplikuje a nechá se zcela vstřebat. 
A teď něco k mému názoru. Já si myslím, že na vyčištění pleti je opravdu super. Používám ho na noční péči. Chvilku trvá než se vstřebá a pleť po něm chvíli lepí, používám ho už více jak týden v kuse a mám pocit, že pleť je o něco svěžejší a čistší. Ráno pleť vždy opláchnu vodou, abych zbytky gelu smyla. Ale jediný problém, který jsem objevila, je ten, že přes den se mi více mastí pleť a to mě docela štve, jelikož se musím přepudrovávat. Gel zabírá i na větší pupínky a pleť celkově zklidní. Myslím si, že se bude hodit hodně v létě na spáleniny od sluníčka. Ještě bych dodala, že gelu stačí opravdu kapka a jeho konzistence není úplně gelová, ale trošku tekutější. Gel určitě doporučuji.

A ještě Vám něco málo řeknu o minerálním deodorantu.
Název: Bekra - minerální deodorant
Objem: 100 ml
Popis a můj názor: Tento deodorant Vás má chránit před pocením zejména ve chvílích kdy prožíváte stres, větší fyzickou zátěž nebo vás jen trápí horké letní dny a začínáte se nadměrně potit. 
Teď tedy dodám můj názor, dle mého to není žádný zázrak. Pocení trochu zabraňuje, ale není to nic výjimečného. Samozřejmě se to nedalo nějak dobře otestovat, jelikož je pořád zima. Sprej ani nevoní ani nijak nepáchne, něco je z něj cítit, ale netuším co. Určitě si tento sprej uschovám na letní dny a opět ho vyzkouším a až potom bych vám podala nové hlášení. Tudíž momentálně nedokážu říct, zda bych sprej doporučila nebo ne. Ale určitě pokud se opravdu nadměrně potíte, dejte mu šanci a vyzkoušejte ho.

Doufám, že se vám recenze líbila:)
Používáte nějaké produkty z přírodní kosmetiky?
+ dodatek
Vyzdobila jsem si pokoj světýlky, na která jsem ještě připla fotky s mými přáteli :) Co na to říkáte? Máte taky nějak vyzdobený pokoj?
Omlouvám se, že fotky nejsou vůbec kvalitní, ale bohužel ve tmě se špatně fotí a abych to vyfotila za světla nerozsvícené? To ne, to by nevypadalo pěkně.
Nyní už na tom visí tedy i fotky, ale s těmi se mi to nepodařilo vyfotit vůbec.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

1 komentář:

  1. Moc pěkný článek..:) To první vypadá opravdu zajímavé :) Přírodní kosmetika je jedno obrovské téma..:) Některé produkty jsou podle mě fajn, ale některé zase naopak :)
    A to osvětlení v tvém pokoji= bomba!!! Já pokoj vyzdobený zatím nemám .)

    OdpovědětVymazat