sobota 11. října 2014

Recenze: Tekuté linky a lesk na rty

Ahoj, dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na dva produkty z internetového obchodu Chris cosmetics / E- style. Kosmetika na tomto e-shopu je nižší cenové kategorie, takže se vůbec nemusíte bát.


A jak první vám představím tekuté oční linky.
Název: Liquid precision dipliner
Odstín: 01 black
Cena: 77 Kč
Můj názor: Já tekuté linky opravdu moc nemusím, radši mám ve fixe a momentálně jsem si oblíbila i gelové, ale o těch až v příštím článku. Tekuté linky nemám ráda z toho důvodu, že na oku nepůsobí přirozeně, ale lesknou se a vypadají jako bych měla na víčku něco nalepené, ale samozřejmě tímto nic nevyčítám těmto linkám. Naopak pracuje se s nimi opravdu dobře, jejich štěteček je tvrdší, něco podobného jako právě fix a proto linky kreslíte přesně tam, kam potřebujete a neohybají se štětiny jinam. Linky rychle zaschnou, ale výdrž není moc dlouhá, po dni ve škole jsem je několikrát upravovala, jelikož se začaly trochu roztékat a obtiskávat. Dopoledne přežily krásně, ale po nějakých osmi hodinách na očích nevypadaly pěkně, no, ale řekněme si, které linky v této cenové relaci vydrží.
Ale asi bych měla říct nějakou verzi - linky určitě používat budu, ale jen když pujdu třeba odpoledne ven a ne na celý den. Ale pokud vám tekuté linky vyhovují, tak si tyhle na zkoušku koupit můžete, právě proto, že cena není vůbec vysoká
+ černočerná barva
+ štětec
+ rychlé zaschnutí
+ cena
- výdrž

Na této fotce můžete vidět lehké zalézání do vrásek

A jako další tu mám již zmiňovaný lesk na rty.

Název: Long vitality 3D effect lip gloss
Odstín: 01 moccacino
Cena: 70 Kč
Můj názor: Snad nejvoňavější lesk, který jsem kdy měla. Nebo ne nejvoňavější, ale s nejpříjemnější vůní. Opravdu je cítit lehce po kávě a je to opravdu příjemné. Aplikátor lesku je jako každý jiný, úplně běžný. Odstín je moc pěkný, je to taková nude - narůžovělá barva s lehkým shimmerem. Na rtech nedělá příliš velkou a nepříjemnou vrstvu, brzy o něm nevíte. Jen chvilku po nanesení opravdu hodně lepí, ale stačí pár minut, nebo si lehce olíznout rty a je to v pořádku. Jinak není nic, co bych lesku vytkla. Rty krásně projasní, lehce zabarví a zvýrazní. Ještě bych řekla něco k výdrži, výdrž je průměrná, jako u většiny lesků po pár hodinách ze rtů mizí, ale lesk se dá lehce doplnit.
+ Barva
+ Vůně
+ Cena
- chvíli lepí



I když na těchto fotkách vypadá, že mi rty zesvětlil, to sice ano, ale zároveň jsou lesklé a to je právě zvýrazní. A omlouvám se, bylo špatné světlo.

Tímto děkuji Chris cosmetics za poskytnutí produktu zdarma k recenzi. E-shop naleznete ZDE

Doufám, že se vám recenze líbila :)
Máte už něco z tohoto e-shopu?
Děkuji, že můj blog čtete a přidáváte se mezi pravidelné čtenáře, moc mě to těší.

Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

A ještě jednou vás chci poprosit o hlas popřípadě sdílení v soutěži blogerka roku :) zde 

4 komentáře:

  1. Moc pěkná recenze :)))) No, já mám radši normální tužky případně také fixové :))
    A lesky na rty? No, radši takové né moc nápadané, spíš je používám jen abych neměla suché rty :))
    http://petralife.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu velice zajímavá recenze!! :* :)
    Já mám zatím "za linky" fix :) ) A jsem s ním spokojená, ale mám jakoby i pár problému s tím..:DD Ty tekuté bych taky chtěla zkusit! :) A ten lesk vypadá víc než dobře :O :)) A jestli fakt tak pěkně voní !! :) Super :))

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi dobré tekuté linky za nižšiu cenu som od Catrice v odtieni Dating Joe Black. Sama ich mám a na očiach mi vydržia neporušené od rána do večera, čo som bola prekvapená. A ako milovníčka liniek vo fixke (ako ty), som sa bála aplikátoru,ale robí sa s ním veľmi dobre :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat