pátek 12. září 2014

Recenze: štětce na oči z eBay

Ahoj, tak a je tu slíbená recenze na levné štětce z eBay.


Odkaz na nákup: tady
Cena: 1,41Ł
Počet ks: 4
Můj názor: Určitě to je dobrá koupě. V balení jsou 4 štětce - rovný kulatý, šikmý kulatý, blendící kulatý, "špičatý" kulatý. Já tedy osobně na oči využívám asi jen 2 a to blendící a špičatý. Rovný využívám na korektor nebo na make-up, který si dávám jen na nějaká místa. Myslím si, že ten šikmý můžu použít na to stejné, osobně jsem si s ním zakrývala kruhy pod očima. Musím říct, že make-up na ty štětce chytí bezvadně a dobře se i nanáší, to samé i stíny, jelikož jsou štětce opravdu hebké a měkké a nepíchají.
Štětce jsou i celkem husté a neohýbají se. Zatím ani nepelichají, doufám, že ani nezačnou. Nevím co dál bych vám k nim řekla, vychválila jsem je až do nebe, ale opravdu jsem zatím spokojená. A jsem ráda, že byly tak levné, ani mě nenaštve, když se třeba zničí. + tady máte pár detailnějších fotek.






+ cena
+ hustota
+ hebkost
+ počet kusů 
+ nepelichají
- žádné minus zatím nemám

Tyto štětce jsem viděla i na nějakém českém eshopu, ale cenově vyšly o nějakou 100 dráž + poštovné, proto se tento nákup opravdu vyplatil.
Máte někdo zkušenosti se štětci z eBay? Já tedy nevěřím těm velkým levným sadám, proto si štětce raději nakoupím takhle postupně.
Děkuji, že můj blog čtete a přidáváte se mezi pravidelné čtenáře, moc mě to těší.
Pokud vás ještě něco zajímá, pište na ask -  zde , vše vám moc ráda zodpovím.
Nezapomeňte dát like na fb page - zde
Mějte se krásně Katie xx

9 komentářů:

  1. Na štětce koukám na ebay už docela dlouho. Chci ale otestovat spíše nějakou větší sadu, takže se k tomu asi brzy odhodlám :))) Vypadají pěkně!

    Skills of Art
    http://skills-of-art.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ich objednáne z aliexpressu, už len čakať tých milion týždnov kým to príde :D no ja som si objednala 5 dielnu sadu :) A určite ti môžem odporučit aj tieto isté ibaže vo velkom prevedení, ktoré su určene na tvár, z nich mám špicatý, flat top a round top, a musím povedat, že za tú cenu sa to oplatíí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dlouho chci vyzkouset nejake levnejsi stetce.. Nez jsou Sigma nebo MAC.. Nejlepsi jsou Real Techniques - vrele doporucuji:) styleyourlife-my.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají opravdu úžasně! :) Nechceš napsat room tour? Vypadá to, že máš úžasný pokoj. :O

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji! :) A nad room tour jsem přemýšlela, někdy určitě bude, jen nevím kdy:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerajú super! Idem si ich aj ohneď objednať, som rada, že si hodila priamo aj link :)

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě uděláš dobře!:)pro mě Samozřejmost

    OdpovědětVymazat
  8. Mám úplně ty samé a jsem s nimi nadmíru spokojená. Nečekala jsem že budou tak dobré zkrátka za málo peněz hodně muziky :)
    http://worldflowergirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Mám úplně ty samé a jsem s nimi nadmíru spokojená. Nečekala jsem že budou tak dobré zkrátka za málo peněz hodně muziky :)
    http://worldflowergirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat