středa 23. července 2014

Recenze: L'oreal Paris Nude Magique Blur Cream



 Dnes jsem tu opět s recenzí. Tentokrát na produkt od L'Oréalu a to blur cream.
Název: L'oreal Paris Nude Magique Blur Cream
Cena: 300 kč
Odstin: já mám Light a je dostupný i v odstínu médium 
Popis produktu: Slibuje vyhlazenou pleť a viditelnou redukci pórů. Výsledkem bude hedvábně jemný povrch pleti a lehké překrytí černých teček. Pleť zůstává nezatažena a ponechává si svůj přirozený vzhled. Blur cream používá technologii Micro-Blur, která zaručuje rovnoměrné vstřebání krému do pleti, ale nezpůsobuje maštění pleti.
Můj názor:  Vůbec nevím, kde bych začala, ale vezmu to asi popořadě, jako při aplikaci.
Moc se mi líbí balení krému, krásná jemná fialová dokazuje, že pro pleť nebude zatěžující.
Krém musíte z tuby vytlačovat, což někdy může dělat problém, jelikož se vevnitř zadrží vzduch a vy musíte opravdu zabrat, aby něco vylezlo. Ještě k tomu dirka je opravdu dost malá i proto se to špatně vytlačuje.
Ach ta moje slovní zásoba, v hlavě mám tolik nápadů, jak vám vše popsat, jen mi to nějak nejde skloubit s psanými slovy.
Na pohled vám může krém připadat tmavý, nebo oranžový. I já jsem se při prvním pohledu lekla, ale hned jak jsem ho rozmazala, všechna oranžová se záhadně ztratila. Hned jak mi krém přišel vyzkoušela jsem ho na ruku a byla jsem opravdu překvapena, mile překvapena.
Já tedy na rozmazávání používám prsty, jelikož tenhle krém má tak zvláštní konzistenci, že jsou prsty asi nejvhodnější varianta. 
Krytí není uplně nějak suprové, ale není to make-up, ale cream, tudíž s tím musíme počítat. Když krém pečlivě rozetřete, opravdu se oranžová ztratí a vám se ani obličej nijak nezabarví. Pleť je hebká skoro jako semiš, pořád jsem si musela sahat na obličej. Po rozetření ani nemusíte používat pudr, jelikož je pleť i nádherně zmatněna a zároveň i rozjasněna. 
Výdrž jsem testovala i v těch největších vedrech a i když se zpotíte, obličej nezflekatí. 
Dokonce jsem s tím šla i do bazénu a ne že by mi to ta voda smývala, ale stékala se do kapek a pryč z obličeje. 
Takže výdrž bezvadná, klidně i celý den v teple. I když já osobně v létě moc make-upy nepoužívám, tento krém se nebojím použít.
Takže jedno výstižné slovo - doporučuji!

+ barva
+ konzistence
+ výdrž
+ zjemnění pleti

- těžké "vytlačování"

Tímto bych chtěla i poděkovat L'Oréalu za poskytnutí produktu zdarma k recenzi.

Děkuji, že jste dočetli recenzi až do konce. Vím, že tato recenze není nic světoborného, jelikož nejsem schopná nějak vysvětlit to, čím ten krém vyleze:D žádné slovo mi pro to nesedí.
Jinak znovu upozorňuji, že jsem založila facebookovou stránku blogu - ZDE
A ještě jednou děkuji za vaši podporu, mějte se krásně, Katie xx

11 komentářů:

  1. Něco takového by se mi opravdu hodilo!! :) Podle tvé recenze to vypadá docela dost slibně.

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok :) Pozývam ťa na môj blog → http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem ho, stačila trošička a kupodivu mi vydržel i dlouho :D

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze:))

    http://lillyonell-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. pekna recenzia, palec hore :)

    http://kusinehosveta.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná recence! :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, jaký BB krém nebo krém podobného typu, který má alespoň trochu matující účinek by jsi doporučila dívce s mastnou pletí? děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  8. Na něco podobného jsem odpovídala už na ask.fm a psala jsem, že já bb creamy vůbec nepoužívám. Ale když bych měla doporučit něco na zmatneni, tak určitě nějakou bázi pod makeup. Já používám od catrice prime and fine a přes ní jen pudr a kolikrát to vypadá lépe než makeup nebo právě bb cream. Ale co slýchám, tak je prý dobrý bb cream od rimmelu :)
    Ale ani tak nezáleží na tom, jaký máš bb cream ale jestli máš kvalitní pudr. Opravdu super pudr se super vydrží je od maybelline affinimat a potom ještě stav Matt od rimmelu. Tyhle mám odzkoušené a fakt jsou dobré :) Doufám, že jsem ti alespoň trochu pomohla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za odpověď. Zaujal mě ten catrice prime and fine. Jen se chci ještě zeptat jak je asi velké, to balení, kolik tam toho je? A jak dlouho ti tak vydrží? Cena není zrovna malá.

    OdpovědětVymazat
  10. Není to moc velké balení, ale na tvář stačí fakt málo a já ho mám už víc jak půl roku určitě a teprve začíná docházet :) myslíš jak dlouho vydrží na pleti nebo balení? No balení jsem už řekla a na pleti mě vydrží skoro celý den, hlavní je to prepudrovat. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak moc děkuji za radu. I když stále nevím pro co se rozhodnout.

    OdpovědětVymazat