neděle 29. června 2014

Sobotní report + shopping haul

Včera (28.6.) jsem jela s babičkou do Prahy. Přijely jsme na zastávku Hradčanská ze které jsme pěšky vyrazily směrem k hradu. Prošly jsme si okolí hradu (a vyfotily si výhled na Prahu, viz. fotka nahoře). Bylo celkem zataženo a chvilkama i pršelo, přijely jsme už brzy ráno, tak nikde nebyli lidé. 
Z hradu jsme zamířily na Staromák a poté na Václavák(samozřejmě cesta nebyla krátká, ale nebudu vám jí celou popisovat, myslím si, že by to nikoho nezajímalo), kde jsme si daly "rozchod" a já šla nakupovat. Jako první jsem zamířila do New yorkeru, Terranovy(koupila jsem si šaty), Gateu a potom jsem zašla i do Palladia, kde jsem si dala Bubble tea, abych byla cool ( dala jsem si zelený čaj s mlékem a jogurtové kuličky, ten byl hodně dobrý!)
Ale oblečení jsem si z Palladia žádné nedonesla, proto jsem zašla znovu do New yorkeru na Václaváku, odkud jsem si odnesla tričko.
 Na tyhle šaty jsem se koukala už na internetu a řekla jsem si, že ty musí být moje. 
Jsou vlastně ve stylu skater skirt a tílka a stály 239 Kč z původních asi 450 a jsou tedy z Terranovy a čekala tam na mě poslední moje velikost jinak samá XS.
Původně jsem si chtěla koupit jen sater skirt, ale nikde jsem takhle obyčejnou nenašla, všude byly jen ze silnější látky.

A můj druhý úlovek je tedy z New yorkeru. A je to něco mezi tílkem a tričkem, možná by mělo být i kratší, ale jelikož neměli menší velikost tak mi je dlouhé jako normální triko. A tohle bylo ve slevě za 79 Kč:D 





Když jsem tedy donakoupila, šly jsme pomalou chůzí zpátky k hradu, abychom si odpočinuly v zahradě, která je poblíž. A najednou všude bylo plno lidí a dokonce se udělalo i teplo (no skoro vedro) 
Strašně se mi líbí ty zámky na tom zábradlí :))



Tento článek nebyl dlouhý, jen takový trochu informační, co jsem zase podnikla.
Nyní už stříhám video, které dnes nebo zítra zveřejním.
Už jste mi nějak dlouho nenapsali žádný nápad na článek, proto vás znovu vyzývám napište něco, však můžete psát do komentářů i anonymně.

Mějte se krásně a užívejte prázdnin :)
Katie xx








6 komentářů:

  1. Úžasné věci si koupila. Škoda, že u nás není Terranova, už bych tam pro ně šla, protože jsou vážně úžasné!! A i to ,,triko" vypadá dobře. Dneska bych měla do NY jít, tak se po něm kouknu. :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Z terranovy se myslím dá i objednávat přes internet, nevím teda zda bych šla do risku s velikostí, ale občas tam maji hodně pěkné věci :)

    OdpovědětVymazat
  3. libi se mi ta fotka na konci, je super :) a pekny nakup, ja si ted kupovala saty na promoce :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O BALÍČEK KOSMETIKY dle vlastního výběru
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/06/soutez-o-balicek-kosmetiky.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé :) Tak snad sis to tam pořádně užila.. :) Jinak podle mě úžasné (víc než to! :D ) úlovky!! : 3: 3<3 !!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsou úžasný!
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat