neděle 1. června 2014

Mini recenze: Make-up imperial dermacol

Dnes jsem si pro Vás připravila jen krátkou recenzi na make-up od Dermacolu. 
Název: Dermacol imperial make-up
Objem: 30 ml
Odstín: 1
Cena: okolo 110,-
Popis: Hydratační make-up s výtažkem z orchideje se zklidňujícími účinky pleť projasní a sjednotí. Silikony dodávají jemnější a hladší vzhled

Můj názor: Abych pravdu řekla, make-up mi nepřijde hydratační. Jelikož několikrát se mi na pleti udělaly nevzhledné suché šupinky, není to tedy ale pokaždé. Vždy chvilku používám jiný make-up a je to zase v pořádku. Opravdu pleť sjednotí a vyhladí. Když použijete i pudr, pleť zůstane dlouho zmatněná, asi ze všech mých make-upů nejlépe zmatňuje. Nanáší se celkem dobře, jeho konzistence je taková tekutější, ale když ho rozmazáváte po pleti má konzistenci trochu pěnovější, což mně moc nevyhovuje, mám radši tekutější. Kryje průměrně, ale neznám žádný make-up, který by kryl na výbornou. Pokud chcete super krytí použijte korektor. Když si teď tak říkám mohla jsem si vzít i o odstín tmavší, ale ani jednička mi nějak nevadí, vždy si kupuji nejsvětlejší odstíny, ostatní mi na obličeji vytváří masku. Trošku mi vadí jeho parfemace, nemám ráda parfemovanou kosmetiku, ale po chvilce už ani cítit není.

+ zmatnění
+ vyhlazuje
+ sjednocuje
+ odstín

- parfemace
- konzistence

To by mohlo k celé recenzi stačit:) 
Máte někdo zkušenosti s tímto make-upem? Napište mi váš názor.
A nezapomeňte, že na blogu až do 20.6. probíhá giveaway, ještě máte čas se zúčastnit, zatím je soutěžících málo, takže šance na výhru je opravdu velká. Giveaway ZDE .
Mějte se hezky a užívejte slunného počasí, Katie xx 





1 komentář:

  1. Jsi překrásná! :) Jinak bohužel zkušenost nemám.. :/ :)
    Opět nádherná recenze! :)
    A máš dokonalý dess! <3

    OdpovědětVymazat