sobota 12. dubna 2014

Rozhovor s Deni ( charmed-all.blog.cz )

1) Jak dlouho máš blog?                                                                                 
Blog mám necelé dva roky
2) Co tě přimělo k založení blogu?
Původní záměr byl úplně jiný, než jaký je teď. Chtěla jsem být jedna z těch blogerek, které přidávají novinky o celebritách. Dnes už je všechno jinak, blog se postupně změnil vlastně úplně od základu.
3) Tvůj blog je, dá se říct klasicky dívčí, je něco čím se odlišuje od ostatních?
To nevím. Tak trochu doufám, že ano, protože bych se ráda něčím odlišovala, doufám, že nějakou originalitu v mém blogu nachází mé čtenářky.
4) Jsi celkově spokojená se svým blogem? (počet návštěv, spolupráce, čtenáři, tvoje vlastní psaní, apod.)
Jsem a moc! Nikdy jsem ani nedoufala, že bych někdy mohla mít to, co mám teď. Je to pro mě pořád trochu neuvěřitelné a jsem za to strašně vděčná!
5) Píšeš někdy články jen z důvodu, že prostě musíš?
Dřív jsem se občas k psaní nutila, teď už vím, že to nemá cenu. Když se blogerce do psaní nechce, tak se to na článku prostě projeví a to já nechci. Proto teď píšu jen, když chci a nemám pocit, že by na blogu byl článků nedostatek, spíš naopak.
6) Sleduješ nějaké blogy?
Ano, sleduju spíše ty známější, takže například GetTheLouk, Plum Foolery, Petra Lovely Hair, The life of ceady, LuxyLady nebo Hanny Brokolice, ale je jich mnohem víc. Na bloglovinu mám spoustu blogů a když mám chuť, tak si čtu články jakýchkoliv blogerek.
7) Máš nějaké cíle, kam bys to s blogem chtěla dotáhnout?
V blogování jsem si už cíle dávat přestala, dosáhla jsem asi všeho, co jsem kdy chtěla. Teď už si jenom přeju, aby se mi dařilo tak, jako doteď a aby mé čtenářky můj blog i dál bavil a rády ho navštěvovaly, protože to je nejdůležitější asi pro každou blogerku.


Moc děkuji za poskytnutí odpovědí na mé otázky:) Tento blog patří mezi mé velmi oblíbené. http://charmed-all.blog.cz/
Mějte se hezky Katie xx

4 komentáře:

  1. Moc hezký rozhovor :)
    Super otázky jsi dávala :)
    A Deni moc hezky odpovídala! :) Vážně je to povedený rozhovor.. :) S několika věcmi s Deni naprosto souhlasím! :) Třeba ta odpověď na tu 5. otázku! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásnej blog < 3

    http://nikolapribylova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat